Adertonde maj genom (blogg)historien

Torsdagen den 18 maj 2017 har gått till historien som dagen då Mikael och jag göt golv i hälften av vårt framtida hus! Men den saken tänkte jag berätta mer om imorgon. Idag tänkte jag att vi istället kunde ta en titt på vad som hänt den 18 maj under tidigare år. Det här med att kika tillbaka på hur livet har sett ut under gångna år är ju bara så underhållande. Hurra för bloggarkiv!
 
 
18 maj 2016
Den här dagen för ett år sedan var vårbruket i full gång, och jag spenderade till största del dagarna i en traktor på en åker. I år har det varit så uruselt väder att alla bönder håller på att få fnatt. Hallå värmen, var håller du hus?
 
 
18 maj 2015
Den här dagen för två år sedan gick jag på stylingevent vid Dress Like Marie här i Oravais och sedan hade jag hemmakväll med Ernst Kirchsteiger. Inte allt för pjåkigt.
 
 
18 maj 2014
Den här dagen för tre år sedan bloggade jag om den mysiga fotobloggträffen som jag hade ordnat i Gamla Vasas ruiner dagen innan. Vore det månne dags för en favorit i repris i år?
 
 
18 maj 2013
Den här dagen för fyra år sedan var en sorgens dag (men också en varm dag, för man kunde tydligen gå barbent utan att frysa!) i min hemby. Det var nämligen avskedsfest i Komossas byskola. År 2013 stängde Komossa skola sina dörrar för gott.
 
 
18 maj 2012
Den här dagen för fem år sedan var jag vikovill. Det var ju inte särskilt intressant läsning, men desto roligare är det att titta på det knäppa plankinginlägget som jag publicerade två dagar senare. Planking var uppenbarligen trendigt 2012 och vi hade inga hämningar alls gällande var vi lade oss platt på mage.
 
 
18 maj 2011
Den här dagen för sex år sedan bloggade jag om ABI-resan till Ayia Napa som jag hade varit på med kompisarna några veckor tidigare. Resan känns som igår, men ser man på hur små vi ser ut på bilderna förstår man att det faktiskt är sex år sedan. Såna gullisar!
 
 
18 maj 2010
Den här dagen för sju år sedan befann jag mig på resa till Berlin med hela gymnasieklassen. Nu önskar jag att jag kunde länka till Berlininlägget med alla dess knasigt roliga bilder, men min gamla blogg ligger (turligt nog) bakom lås och bom.
 
 
18 maj 2009
Den här dagen för åtta år sedan var det två veckor kvar till sommarlovet och jag pluggade inför ett hälsokunskapsprov. Ack om man ändå hade förstått att uppskatta den där tiden då provperioder var ens största bekymmer. :')
 
9 stycken dokumenterade versioner av den 18 maj är väl ändå inte så illa?
#1 - Johanna

Roligt inlägg :D

#2 - Viktoria

Jag läste även din gamla blogg och jag kommer lite ihåg de två sista där från 2009 och 2010. Det var längesedan haha!

#3 - ellenlundis

Alltid roligt att kika tillbaka.. gamla minnen. Kan du inte göra flera såna inlägg? Det var charmigt att läsa. :) Bara om du vill.

Fina foton! Vilket jobb ni har framför er,, med ert första hem. Söta bilder på dej! Som alltid! :D ^u^

#4 - Danielas Dagbok

men jösses, e de TRE ÅR sen träffen i gamla vasa?!