2011-04-29 | 20:14:51

Lat dag

Fy vad lat jag varit idag. Det känns som om jag inte fått gjort någonting alls. En sväng till affären och apoteket för att inhandla det sista inför Cypern har jag i alla fall hunnit med, så nu är det bara packningen som återstår. Suck. Morgondagens planer är i alla fall något så när spikade, så det blir nog Vasa trots att jag hade tänkt gå och lägga mig tidigt. Hejdå du välbehövda sömn. :( Äh, jag får väl sova på Nissi Beach nästa vecka.

Ska ni göra någonting roligt på Valborg?


2011-04-29 | 11:43:15

Två dagar

Idag måste jag leta fram alla sommarkläder, tvätta och börja packa. Det har sakta men säkert börjat sjunka in att vi faktiskt åker om två dagar. Två dagar. Två ynka dagar och sedan sitter vi på ett tåg ner till Helsingfors. En natt i Helsingfors och sedan far vi till Cypern och lever livet i en vecka.
Woo. Hoo. :D


2011-04-28 | 21:01:11

Innehållet i goodiebagen

Jag kom att tänka på att jag helt har glömt att visa innehållet i goodiebagen som vi fick på bloggträffen förra torsdagen. Nu fick jag nog minuspoäng som bloggare, för man måste alltid visa vad man får i goodiebags. Det är obligatoriskt. Om inte för annat så måste man göra det för att göra andra bloggare avundsjuka. ;) Men jag har allt innehåll kvar ännu, så ingen skada skedd (holy macarony, jag har haft choklad i mitt rum i en hel vecka utan att äta upp det :O).Hårspray från Osis+, Kismet Marianne, tepåsar och ett presentkort till Lady Line. Användbara saker allting (nä nu ljög jag, jag kommer aldrig att använda gympresentkortet. :P Sorry Alexandra).

På tal om bloggar, Bloggkommentatorn på X3M tror att Dipsy är förvirrad över sin identitet. Kommentatorn kan ha en poäng.