2011-10-31 | 16:45:51

Motljus i granskogenJag är litegrann inne i en motljusperiod och kan knappt fota annat än motljusbilder just nu. Idag gick jag på en skogspromenad med mamma i finvädret och knäppte cirka etthundratjugotre bilder. Hon letade trattkantareller (och fann till all lycka sådana också) medan jag mest satt i mossan och fotograferade pinnar. Det är mamma och jag i ett nötskal det. ;)

Lite konstigt är det också att det är november imorgon och ändå ser det fortfarande så här höstigt ut.
2011-10-31 | 13:20:47

ContagionTjohoo, jag behöver inte skära upp halsen! Penicillinet fungerar och det ser ut att ordna upp sig (peppar, peppar). :) Igår kväll for jag på bio med killen till Jakobstad. Vi såg thrillern Contagion som jag rekommenderar starkt. I korta drag handlar filmen om ett smittsamt och dödligt virus som sprider sig över jorden. Sjukt spännande. Ni ska absolut se den om ni gillar drama och thrillers i stil med I am Legend och Day After Tomorrow.

2011-10-30 | 11:59:00

Domedagen

 
Så var den här, domedagen. Idag klockan fyra får jag veta om man ska karva upp min hals med skalpell eller om det räcker med att fortsätta med den här antibiotika-hästkuren. Hoppas hoppas hoppas på det senare alternativet så att halsbölden går om av sig själv.

Halsen känns inte helt okej idag, så jag förbereder mig på det värsta. Jag har suttit och googlat på halsböld och skrämt upp mig ännu mer, så nu förväntar jag mig allt från punktering av halsmandeln till att operera bort halsmandlarna. Underbart.

Om man ska se någonting positivt med den här dagen så kunde det ju vara att tack vare vintertiden så kunde man sova till klockan ett och ändå bara sova till tolv. Sånt gillas. Fast tack vare den här fördömda halsen känns ingenting särskilt positivt just nu.