2013-01-31 | 20:29:00

Konstutställning på Ritz

 
Befinner ni er i Vasa utan planer för fredagkvällen? Då har jag ett sjukt bra tips på vad ni ska göra! Ta kompisen under armen och styr stegen mot Ritz. Mellan klockan sju och elva är det nämligen vernissade för den mycket sevärda konstutställningen som Vera och Linnea ligger bakom. Galet häftigt. Utställningen pågår februari ut, så om ni ligger hemma med brutna ben och inte kan ta er till Ritz imorgon kväll behöver ni inte gråta ögonen ur er. Men jag hoppas förstås att vi syns där! :)

2013-01-31 | 19:39:00

Fartfylld torsdag med snabba svängar

 
Sluuuut_tjej92.
 
Jag har hängt i skolan sedan klockan nio imorse till halv sex ikväll. Bildkonst, modersmål, musik och pianolektion... Gissa om jag var totalt slut i huvudet när jag trillade in genom lägenhetsdörren, slevade i mig laxsoppa och genast stack iväg till gymmet. Och efter en timme Bodystep är jag nu precis lika slutkörd i kroppen som i knoppen. Shit alltså.
 
Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att ligga halvdöd i soffan och lyssna på Imagine Dragons.
 

2013-01-30 | 22:46:00

Onsdagsmys på Kvarngatan

 
Två stycken söta filurer med härkomst från Den Stora Lägenheten dök upp här på Kvarngatan ikväll. En Teresa och en Sofie. Tillsammans knaprade vi på ost och kex, fnittrade, virkade mormorsrutor och drack te så det stod ut genom öronen. En väldans mysig onsdag. :)