2014-08-31 | 16:37:00

Villaavslutning vid Glasbruket i Vexala

 
I början av augusti kom någon på den geniala idén att hyra en stuga till villaavslutningen, för att slippa hela vems föräldrar ska vi kicka ut från sin sommarstuga i år då?-problemet snabbt och smidigt. Så i år firade vi villaavslutning i en av de snygga stugorna vid Glasbruket Resort i Vexala! Glasbrukets stugor är utrustade med alla bekvämligheter man kan tänka sig (till och med tvättmaskin och torktumlare!) så det blev en riktig lyx-villaavslutning. Beslutet att hyra en stuga var det nog ingen som ångrade en sekund ens.
 
 
Eftersom vi är sjukt många människor i vårt kompisgäng och majoriteten är fullvuxna karlar så behövdes det mat i mängder och massor. Vi tog den lätta vägen och bakade en hel massa salta pajer som vi bara behövde värma upp när det var middagsdags, fixade sallader, batonger och efterätt och lyckades mätta x antal hungriga magar utan att behöva ställa till med storkok. Det ni!
 
 
För första gången på en vecka regnade det inte, utan augusti bjöd istället på en härligt ljum känsla av sensommar. Det blev en hejdundrande kväll - fylld med god mat, bra människor, sång, bastu- och badtunnebadande, fyrverkerier, dans och övernattning. Mobilerna fick vila tillsammans i en skål hela kvällen, till förmån för tvättäkta socialt umgänge. Jag har på känn att vi garanterat kommer att hyra Glasbruket fler gånger, för stället är verkligen huuur fint som helst.
 
 
Jag kan varmt rekommendera Glasbruket om ni är på jakt efter någonstans att ha fest
eller en avkopplande spa-övernattning i naturskön miljö. :) Vexala är bäst, ingen protest!

2014-08-30 | 15:02:08

Tack och hej, sommaren!

 
Dags att säga hejdå till sommaren och välkomna hösten på riktigt. Ikväll firas villaavslutning vid en stuga i Vexala för min del, tillsammans med bästa kompisgänget och massvis med god mat. :) Vi hörs imorgon kväll! Ha en finfin villaavslutning (eller bara lördag)!

2014-08-29 | 14:00:00

500 medlemmar - dags att fira!

 
Wohooo! Er långa väntan är nu över. :D Det är alltså det här som vi har tisslat och tasslat om de senaste dagarna: GOODIEBAGS! Som ni såg i videon så kommer Ida-Marie och jag att lotta ut MASSIVA goodiebags innehållande helt sjukt bra grejer till lyckliga deltagare i Finlandssvenska bloggare-gruppen på Facebook. Som sponsorer har vi redan en lång rad med finfina finlandssvenska företag. Helt knasbra!
 
Välj alltså den kategori som passar bäst in på din blogg - de hittas bland "Foton" på FB-gruppen - och ladda upp din header dit. Ja, och kom ihåg att lägga till din bloggadress i bildtexten och gärna också en liten beskrivning av din blogg. En bloggare från varje kategori kommer att vinna en superduperfenomenal goodiebag med innehåll som passar just ens eget bloggtema. Ni som lagt dit er bloggheader redan tidigare är alltså automatiskt med i tävlingen redan nu! Deadline för att hinna med i tävlingen är den 12 september.
 
Har ni frågor kring kategorierna eller annat
är det bara att bomba kommentarsfältet här och på ziio.se! :)