Rapport från en bloggträff


  
Igår gick den mycket lyckade fototräffen av stapeln i Gamla Vasa. Vi var en glad skara bloggande och fotande brudar som träffades vid ruinerna av den gamla stenkyrkan. Där ockuperade vi ett stort område i solskenet med våra picknickfiltar.
 
 
Lördagen bjöd på otroligt varmt och soligt väder. Det enda lilla minuset var de hiskeliga Carola-vindarna som envisades med att förstöra varannan bild. Ja, ni ser ju. Fniss. :)
 
 
Turligt nog var den hembakade kladdkakan som Pia bjöd på så god att jag tror alla kan enas om att den kompenserade för blåsten.
 
 
Ida och Anna kom dit i sällskap av sötplutten Stella. Stella charmade snabbt alla brudarna och fick ställa upp som fotomodell både en och två gånger. ;)
 
 
Fina Daniela hade nog hemskt gärna tagit med sig Stella hem i väskan.
 
 
Pia och Emilia fick visa sina akrobatiska kunskaper och klättra upp på muren. Vad gör man väl inte för konsten. ;)
 
 
Det blev förstås tagit en oändlig mängd foton. Här ser ni Emma och Sarah (som skriver två superfenomenala fotobloggar som ni absolut inte får missa!) i full action med kameran. Marica hade med sig sin reflexskärm och nu känner jag att mitt reflexskärmsbehov har gått från noll till tusen på en dag. Jag har liksom inte insett vilken enorm skillnad den där reflexskärmen faktiskt kan göra. Vill haaa!
 
Tusen miljoner tack alla ni härliga typer som var med! ♥
Det här var så roligt att vi absolut måste göra det fler gånger.
#1 - EVELINA

Vad kul att träffen blev lyckad! Och ja, reflexskärm är nästan ett måste iaf, har ingen själv men har använt en flitigt under We Styles photoshoot - jag har varit den som stått och hållit upp den =P

Svar: Ja, verkligen roligt. :) Jag har inte haft något behov av en reflexskärm tidigare, men då tar jag ju mest bara "lifestylebilder" i vanliga fall och inte så mycket tvättäkta porträtt. Men vid porträttfotograferingar är reflexskärm faktiskt makalöst bra! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Ida-Marie

Åh härliga bilder! Underbar plats och härligt väder, ska absolut se till att komma nästa gång ifall det ordnas! :)

Svar: Jepp, nästa gång hänger du också med! :) Jag tycker absolut att vi måste hitta på nåt sånt här en gång till innan hösten.
TIDSTJUVEN

#3 - Pia

Tusen tack ska du ha som drog igång hela träffen! Jag är verkligen glad att jag kom, för det var otroligt roligt. Håller helt med om att det här måste göras flera gånger, och då ska jag komma ihåg att sätta kamerabatterierna och laddas i goooood tid...kände mig aningen som en klant den här gången, men hej, sällskapet var ju i alla fall det bästa :D

Svar: Tack för att du kom!! :D Jag håller absolut med dig om att sällskapet var bäst. Det var förargligt att batterierna tog slut, men det är sånt som händer. Hoppas att du hann knäppa ett par stycken bilder åtminstone. :)
TIDSTJUVEN

#4 - Anna Betlehem

åh skulle ha varit så himla kul att vara med! hoppas det ordnas något liknande väldigt snart igen för skulle så gärna vilja komma! :)

Svar: Du var nog saknad i vårt lilla gäng. Men det här måste vi absolut ordna på nytt. :)
TIDSTJUVEN

#5 - Saragunmarie

He sir ut som att ni hadd en riktigt bra eftermiddag! :)

Svar: Jaa, absolut! :) Riktigt lyckat.
TIDSTJUVEN

#6 - Jessica

Ni ser ut att ha haft det väldigt roligt! :)

Svar: Det hade vi! Vi var lika knasiga hela bunten när vi tassade runt med våra kameror och fotade från alla vinklar och vrår. :) Det är alltid lika härligt att träffa likasinnade.
TIDSTJUVEN

#7 - emsie

Tack för att du ordnade detta Maria <3 Hade superroligt och ångrar inte en sekund att jag i sista minut bestämde mig för att hänga på :D

Suerhärliga bilder!

Svar: Ååh vad kul! :D Tack! Det har ju varit så dött på bloggträffronten i Vasa på sistone, så det här var verkligen välbehövligt. Jag fick förresten superfina porträttbilder på dig. Är det okej om jag lägger upp ett par? :)
TIDSTJUVEN

#8 - emsie

Joo varsågod, bara att lägga upp! :) Joo det borde nog hända oftare.. :D

Svar: Härligt. :D
TIDSTJUVEN

#9 - daniela

tack för att du ordna! Had verkligen jätterolit :)

Svar: Så roligt att höra. :D
TIDSTJUVEN

#10 - anna

Kan du skicka stellabilderna ti mej? ^^

Svar: Jadå, absolut! :)
TIDSTJUVEN

#11 - Sarah

Fina bilder! Vad härligt att du ordnade fototräffen, det var jätteroligt, hoppas på fler i framtiden! :}

Svar: Tack, så roligt att den uppskattades! :)
TIDSTJUVEN

#12 - Kix

Ser ut att ha varit jättelyckat!! :) Hade totally velat komma, men blev handlingsförlamad av pollenallergi, var helt omöjligt att gå utanför dörren ens :(

Svar: Det verkar som om pollensäsongen är ovanligt våldsam än vanligt i år. Var och varannan människa är ju helt utslagen. :( Hoppas att du snart kan börja leva igen!
TIDSTJUVEN

#13 - Silje

Verkar som en bra träff! :) Hade jättegärna deltagit!

Svar: Ja, det blev absolut lyckat. :) Du hade såå gärna fått vara med.
TIDSTJUVEN

#14 - ellenlundis

Härligt ni hade det! :)