2012-07-31 | 22:10:30

När tålamodet tryter

 
Jag stod nog sist i kön när tålamod delades ut, för det här med att vänta är verkligen inte min grej. Jag har kodat klart nu, men på grund av vissa tekniska omständigheter måste jag ändå vänta ett par dagar innan jag kan avslöja vad jag har på gång. Jag är så himla otålig. Haha! :) Vilken jobbig egenskap.

2012-07-31 | 13:01:45

Förevigade minnen

 
Pojkvännen och jag spenderade kvällen i Röukas och tittade på paddor, grillade korv och åt plättar. Sånt gör man på en villa utan el och vatten. Idag när vi kom hem hade jag fått fem stycken ifolor-kuvert med posten. Tummen upp för snabb leverans (dessutom är det halva priset på framkallningar just nu)! Nu har jag massor med fina, roliga, knäppa och minnesvärda bilder som ska få pryda väggarna i lägenheten till hösten. Jag tror att det kommer bli supersnyggt. :)

2012-07-30 | 16:26:25

Förändringens vindar blåser

 
Det är såna här dagar man önskar att man var bästa kompis med en riktigt bra webbdesigner. Jag har kämpat med CSS och HTML hela dagen och googlat, testat mig fram och slitit mitt hår. En paus för att posta brev, fixa bankärenden och besöka kyrkogården blev det och sedan har jag fortsatt kämpa. Men jag kommer ingenvart och snart ger jag upp. Suck, så jobbigt det är. Tur att det är lite regnigt idag i alla fall.