2011-11-30 | 22:10:19

Julkalendern

Hej hörni, ni har väl inte missat att det är första december imorgon? :D Och första december betyder såklart julkalender! Varje dag fram till julafton kommer ni att ha chansen att vinna spännande julklappar till er själva eller era nära och kära här i min blogg. Det är väldigt varierande innehåll i luckorna kan jag säga och det finns absolut någonting som passar alla. Superkul! :DVill ni vara på säkra sidan och inte missa någon av luckorna kan ni ju passa på att lägga till mig på Bloglovin'. Varje tävling är nämligen bara öppen i 24 timmar.
2011-11-29 | 16:59:31

Frosten

När man håller på att halka omkull tre gånger på vägen till bilen (aldrig mer skor med klack när det är isigt...) och sedan får ägna fem minuter åt att skrapa is av rutorna och vänta på att bilen ska värmas upp vet man att det är vinter.2011-11-28 | 14:20:24

Måndagsföreläsningar


Så här i juletider är det ju lite mysigt att sitta och dricka glögg på föreläsningarna. Speciellt när man ska sitta i skolan från klockan nio på morgonen till klockan sex på kvällen. Då är det bra med kaffe, kakao och glögg med jämna mellanrum. :)

På tal om juletider - jag har spännande saker på gång här i bloggen. Ni som läste min blogg förra året kanske har era aningar om vad det kan vara... ;)