2013-05-30 | 21:20:00

Lite vinröd lycka

 
Jag är nu äntligen ägare av ett par Converse. Alldeles äkta sådana. Som jag har längtat! Jag bestämde att man absolut måste unna sig lite lyxshopping när vårbruket nu är så gott som avklarat för i år och inget mer harvande står på schemat.
 
 
Igår begav jag mig därför till Sportia som hade extrapris på just precis högskaftade Converse som jag var ute efter.
 

Men ack en sådan beslutsångest man får när det är dags att välja färg! Vita, blå, grå eller kanske gröna - alla är ju så snygga! Sist och slutligen fick det bli ett par vinröda. Såklart! Vad är väl mer min färg än just vinrött? Åh, tänk så lycklig man kan bli av ett par nya skor. Tihii!

2013-05-30 | 09:57:00

Den stora sängjaktsdagen

 
Igår begav vi oss till Vasa, pojkvännen och jag. Eller den blivande sambon och jag kanske man borde säga. Vi ska nämligen flytta ihop nästa vecka! Egentligen blir vi väl bara låtsassambor eller halvsambor, för jag har fortfarande kvar min lägenhet i Vasa eftersom det blir allt för jobbigt att pendla till skolan ännu nästa år, men ändå.
 
 
Nåväl, igår var då dagen för den stora sängjakten. Aldrig hade jag väl trott att det kunde vara så jobbigt att hitta en säng, men de var än för skarpa, än för mjuka, än fel färg eller allt för dyra. Till sist hittade vi ändå en säng som vi kunde enas om, så nu är ett problem ur världen. Tack och lov!

2013-05-28 | 00:36:26

Kvällen då kompisabstinensen blev botad

När man inte hunnit träffa kompisarna på mer än två veckor, då är det kris! Ikväll avvärjdes dock kompisabstinenskrisen litegrann tack vare en glassdejt i Vörå tillsammans med två stycken finisar. Glassdejten förlängdes sedan till en lusthusdejt som pågick ungefär till dagens ände, för samtalsämnena tog som vanligt aldrig slut. Tack för pratstunden tjejer! :) P.S. Hallon-saltlakritsglass är supergott.