2014-03-31 | 18:43:00

Pampas Nationaldag genom min mobil

Lugnet har lagt sig efter en fartfylld vecka och det är dags att sätta halaren på hyllan. Men först en liten tillbakablick... Gott folk, ett skepp kommer lastat med den del av Pampas Nationaldag som fastnade i min mobil. Wihuu, håll i hatten! :)
 
Efter olympiaden i fredags hängde vi hos Challo i väntan på kvällsfesten. Vi tog knasiga bilder och skrattade så mycket att vi fick ont i magen.
 
Så småningom var det dags att röra sig mot Rewell Center. Med ett par plankningspauser förstås, typ på cykelställningar.
 
...och på postlådor.
 
I Rewell Center var det helt gryyymt drag! Folksamlingen på den nedre våningen var brutal, så vi skakade rumpa uppe på Sky istället. Där fick vi ha hela dansgolvet för oss själva och en DJ som spelade alla låtar vi önskade. Helt fenomenalt!
 
Jag sprang på sötaste pinglan Ida-Marie i vimlet.
 
Tyvärr var käre gamle Dr Bombay - fredagkvällens huvudartist - sannerligen en besvikelse. Fyra låtar och playback så det förslog. Den stora frågan på allas läppar var huruvida det ens var doktorn själv som uppträdde (och trillade av scenen i ett skede). Konspirationsteorierna var många den kvällen. Var det hans son? Hans bror? En random man från gatan?
 
På lördagen masade vi oss iväg till silliz med alla miljoner andra människor. Det var proppfullt i Smedsby UF (men bra musik och skön feelis!) och frukosten bestod av tre köttbullar och en smörgås, så vi gick rätt snabbt och köpte pizza och hängde hos Tesso.
 
Balkong och solsken är en enormt bra kombination må jag säga.
 
Och Tesso fixade mitt hår. Först såg jag ut att bli en pudel, men superfrissan Tesso gjorde en makalös vändning genom att svänga ihop en inbakt fläta på ena sidan, vilket ligger på ungefär samma nivå som kärnfysik för mig. Men så himla fint!
 
Sedan bar det av in till centrum igen och vi hängde bland annat med gubben Topelius innan dansgolvet kallade ännu en gång.
 
Jag lärde mig att Karis och Ekenäs har ungefär samma förhållande till varandra som Vörå och Oravais, men Ida och Janne begravde stridsyxan kvällen till ära. Man kan ju inte vara annat än glad när det är Pampasvecka.
 
Ja, och så plankade vi förstås lite till under lördagen också. För som ni alla vet så älskar vi att planka.
 
Och det var den Pampasveckan. Otroligt roligt var det och nu känns det helt okej att det är ett helt år tills nästa gång. Tack alla vänner och bekanta för den gångna veckan och för att ni är så himla bra! :)

2014-03-30 | 16:32:00

Söndagsunderhållning

Inlägget är ett samarbete med May Beauty
 
 
Pampasveckan har kommit till sin ända och livet återgår, som ni kan se, till det normala. Idag försöker jag ta igen förlorad sömn, chillar och kikar igenom alla bilder från helgen (ni kan hålla utkik efter ett maffigt Pampas-inlägg ikväll eller imorgon!). Jag har också passat på att testa en ansiktsmask och har nog aldrig känt mig snyggare än så här. Hahahah. :')
 
 
Ansiktsmasken "The Incredible Face Mask" kommer från Maybeauty och jag har likt en del andra bloggare fått ett test-kit som innehåller en hudguide, ansiktsmasker och en mjuk pensel att applicera masken med. Ansiktsmasken ska ta bort döda hudceller, rensa porerna och motverka akne.
 
 
Masken var väldigt enkel att kladda dit tyckte jag. Det gäller att sätta ett ordentligt tjockt lager med lera i ansiktet och sedan vänta i minst en halvtimme på att den stelnat. När den har stelnat känns den som en åtstramande gummimask ovanpå huden och alla äckliga orenheter följer med när man drar bort den - både obehagligt och häftigt. Efteråt kändes huden förvånansvärt fräsch.
Ifall ni också vill få babylen hud så kan ni klicka hem ansiktsmasken här.
Med koden "tjuven30" får alla mina bloggläsare 30% rabatt just nu.

2014-03-28 | 14:59:00

Mellanrapport från Pampas Nationaldag

 
Tjena partyråttor! Här kommer en liten mellanrapport från Vasas soligaste stad och Pampas Nationaldag 2014. Dagen då hela Vasa förvandlas till ett myllrande hav av färggranna halare.
 
 
Vi är proffs och hade givetvis tagit de bästa platserna i besittning - högst upp på solläktaren. Där satt vi och tog #Pampasselfies med Polaroidkamera.
 
 
Great minds think alike. Varm choklad ur en mumintermos på läktaren är en självklarhet (åtminstone om man frågar mig och Tesso).
 
 
Vädret har nog aldrig varit så här bra på en Pampas-fredag tidigare. Förra året snöade det ju! Uääh. Nu kunde man sola och blåsa såpbubblor.
 
 
Till och med Janne Grönroos var på bra humör.
 
 
Lite pauszumba.
 
 
Olympiaden vanns av helt rätt lag i år, nämligen Brobyggarna. Hääärligt jobbat Toffe och gänget! :D
 
 
Alltså det var så himla skön stämning på torget! Helt klart den bästa Olympiaden som jag har varit med om. :) Och nu sticker jag strax iväg till Challos med brudarna för lite mer Pampas-häng.
 
Vi ses väl i Rewell Center-vimlet ikväll? :D