2013-04-29 | 23:38:37

Full rulle på Kvarngatan

 
Den här dagen sprang iväg lika snabbt som en dopad gepard springer över savannen. En sådan dag kan man bland annat avverka en alldeles för lång skoldag, handla allt från en klänning till mat för tjugo, storstäda, fixa och förbereda. Imorgon är nämligen Dagen D. Det är dags för vappen och den legendariska balkongfesten. Jag har nog aldrig planerat så här mycket inför en fest förut och har en känsla av att morgondagen antingen kommer att bli helt fantastisk eller skita sig totalt. Det återstår att se vilket det blir, men jag tycker såklart att alternativ ett skulle vara roligast. :)

2013-04-28 | 20:40:00

En pretentiös modevisning

 
Här kommer lite fler sneakpeeks från gårdagens andra visning av Domino The Fashion Show. Kvällsvisningen var totalt fullsatt (folk rymdes verkligen inte att sitta eftersom hela Leipis var proppfullt!) och modellerna var riktigt duktiga. Bilderna kommer i sin helhet upp på Facebook, så ni får hålla utkik där om sisådär en vecka. :)

2013-04-28 | 18:50:00

Ett kristallklart inköp

 
Det ordnades loppis vid Årvasgården i helgen, så idag passade mamma och jag på att ta en titt på utbudet. Jag fann en så här fin kristallflaska som jag inte kunde lämna kvar då den dessutom bara kostade 1€. Värsta tjusiga. Vi kan ju alltid låtsas att jag ska servera lyxig whiskey ur den och inte bara låta den stå i bokhyllan. ;)