2012-03-31 | 14:08:14

PampasgrisenWoop woop!
Här i Vasa tar festen aldrig slut. Jag lever i stunden just nu och bloggar om allt kul som hänt de senaste dagarna sedan när saker och ting lugnat ner sig. Nu har jag egentligen bara mellanlandat i lägenheten mellan sillizen och kvällens fest och måste hinna hoppa i duschen innan jag far till Angelicas. På bilden ser ni ett av våra senaste tillskott till halarna - en pampasgris!

Yaaaay, den här veckan äger! Jag tycker nästan synd om dem som inte är i Vasa just nu. ;)
2012-03-30 | 13:50:24

Olympiaden på Vasa torgPampas nationaldag
har startat och vi började dagen med att åskåda Olympiaden på torget i ett par timmar. Janne Grönroos är speaker med turkosa byxor, Vasa kryllar av halare i regnbågens alla färger och stämningen är på topp trots att det är både kallt och mulet idag.

Sofie, Tesso, Jenny och jag lunchade på McDonalds innan vi gick skilda vägar. Helgens nattgäst från Åbo (eller Vörå beroende på hur man ser på saken) anländer snart hit och lite senare kommer resten av tjejorna också hit innan vi far vidare till kvällsfesten på Fontana.
2012-03-30 | 09:29:16

Desperat hemmafru i VöråstanLikt en sann hemmafru storstädade jag lägenheten och bakade en skink-tonfiskpaj och en kladdkaka igår under tiden som jag väntade på att min pojkvän skulle komma hit. Myskväll i Vöråstan stod på schemat och jag tog en välbehövlig paus i Pampasveckan. Nu ska jag snart skutta in till stan för att se på Olympiaden med mina kompisar och heja på Spirre. Woop woop.

Dagens matlagningstips: Ha en sån där färdig pajbotten i frysen så går det supersnabbt att göra paj sen när helst andan faller på.