2011-08-31 | 21:23:22

Somebody that I used to know


Play. Repeat.

Tack för tipset Isabell! Den här ska jag spela sönder ikväll medan jag packar (jag har redan tappat räkningen på hur många gånger jag lyssnat på den och den blir bara bättre och bättre). :) Imorgon tänkte jag inviga min lägenhet och sova i Vasa. Håll tummarna för att jag överlever! Vi hörs förmodligen först på fredag, men ifall jag inte har bloggat på lördag kan ni börja oroa er. ;)

2011-08-31 | 17:23:00

Möbelaffärsdjungeln

Jag lider numera av kronisk huvudvärk och när vi slutade skolan vid fyra så svängde jag dessutom in via fem (!!) möbelaffärer på hemvägen och spanade in utbudet. Jag har inte ens tänkt på att det faktiskt finns så många möbelaffärer i Vasa. Dessutom heter alla likadant så man blir ju förvirrad av mindre. Isku, Asko, Masku... och Jysk och Sotka. Missade jag någon?

Bilder från bostadsmässan 2011 och 2008. Jag undrar var såna där trevliga hängmattor på fot finns. Och vad de kostar...

2011-08-30 | 21:02:17

Lördag hela veckan

Första dagen i festinstitutionen (eller ja, universitet kan man väl också kalla det för) är avklarad. Vår klass ser ut att vara ett riktigt bra gäng. :) Idag vimsade vi mest omkring i skolbyggnaderna tillsammans med våra tutorer, lärde känna varandra och fick veta var och när alla fester är. Och så beställde vi studiehalare. Ja, och så träffade vi såklart våra lärare och fick huvudvärksmycket info om själva studierna också. Vi har värsta chillschemat ända fram till jul med typ inga lektioner alls! Rätt dumt egentligen. Men jag antar att det är för att vi ska hinna med alla de där festerna hela veckorna, eller nåt sånt... Ja, och icke att förglömma så hällde jag en halv tekopp över byxorna och fick en eventuell parkeringsbot idag också. :) Fest!

Ugh, jag är för trött för att producera vettig text eller bild ikväll. Jag återkommer imorgon istället. Vad jag ville komma fram till med det här inlägget var bara hur töntigt studielivet egentligen är. Folk verkar nämligen inte märka det själva. Fast säkert är det väldigt roligt även om det är löjligt. Upp till bevis liksom! Kvällens House-avsnitt var för övrigt ovanligt tråkigt.