2011-03-31 | 16:51:33

Tidsfördriv

Jag hade inget bättre för mig, så jag filmade lite småklipp och klippte ihop en kortfilm på en halvtimme. Den är filmad med min Canon EOS 450D och handlar om tuggummi, katter och kakor. Typ. Kort sagt handlar den om mig och min dag, för allt jag gjort idag är att äta kakor, tugga tuggummi, sitta vid datorn och gosa med katterna. :PGrattis, du har precis slösat bort 25 sekunder av ditt liv! :D
2011-03-31 | 13:04:49

AnimeringarJag hittade två stycken animeringar från i somras. Hahah, jag döööör. Snacka om att vara lättroad! :P Ett tips om man har tråkigt är alltså att göra photoshopanimeringar. Ifall ni inte vet hur man gör så kan ni spana in Megapixlars guide. Det är lätt som en plätt.

2011-03-30 | 20:30:29

Gissa bloggarna


Jag har fastnat litegrann för det här med vattenfärg nu, så idag satt jag och målade små bilder samtidigt som jag läste en massa bloggar. Färgerna försvann när jag skannade bilden (min skanner är urusel!), men kanske någon kan lista ut vem teckningarna föreställer ändå? :) Den i mitten kan vara ganska klurig, men som ledtråd kan jag säga att alla fyra bloggar på blogg.se.

Vi får se vad jag klurar ut för vinst till den som får alla rätt. ;D

Uppdatering: Haidi gissade rätt! De rätta svaren är Alexandra, HanaPee och Megapixlar.