2013-02-28 | 18:26:00

Garderobsfyndet

 
Jag läste att gult är hett i vår och det slog mig att jag någon gång i min forna ungdom (kan det ha varit i högstadiet?) köpte en gul skinnjacka på rea men sedan aldrig använde den (eftersom den var gul...). Jag sökte igenom garderoberna idag och hittade den till sist allra längst in. Döm om min förvåning när jag provade den och insåg att den passar! Score. Den här ska användas flitigt i vår och sommar.

2013-02-28 | 15:20:11

Tips för dig med torr hy

 
Jag gissar att vi är ganska många som lider av torr hy såhär i vinter- och förkylningstider. Därför tänkte jag dela med mig av världens bästa tips: Decubal. I höstas när jag diagnostiserades atopisk hud rekommenderade läkaren den här hudkrämen, och jag förstår verkligen varför. Den slår alla andra hudkrämer jag testat! Den är lagom fet och sjunker in och återfuktar huden direkt. Hittas på apoteket. :)

2013-02-27 | 15:45:52

Filmtipset: The Perks of Being a Wallflower

 
Jag måste bara tipsa om den här fina filmen. The Perks of Being a Wallflower. Vid första anblicken ser den ut som alla andra typiska amerikanska tonårsfilmer (opopulär kille börjar high school och hamnar i ett nytt gäng och får typiska tonårsproblem med relationer, droger och så vidare), men den är så mycket mer! Den går under ytan och tar upp väldigt viktiga och känsliga ämnen. Rysligt bra och fin och vacker. Sedan att det är en hel hög med superbra skådespelare med i den, typ Emma Watson som man inte kan låta bli att vara lite smygkär i, gör ju inte det hela sämre. Kanske man borde läsa boken också?