2015-05-18 | 18:25:00

Stylingevent vid Dress Like Marie

 
Igår var jag inbjuden till finaste Saras stylingevent vid Dress Like Marie. Dress Like Marie är en personlig liten klädaffär här i Oravais och det är alltid lika trevligt att få botanisera bland alla härliga kläder och accessoarer så jag var förstås inte sen att tacka ja.
 
 
Det är så lyxigt att få ställa sig i provrummet och bli uppassad med kläder som passar just ens egen kroppstyp. Det är ju annars svårt att veta vad man ska tänka på när man inte är insatt i hurdana kläder som passar vilka kroppstyper, men som tur är butiksägaren Marie proffs på att klä folk enligt kroppstyp så hon öser på med outfit efter outfit åt en.
 
 
Jag som är lång hade som vanligt lite svårt att hitta kläder som inte slutade vid vristerna på mig men till slut hittade jag tack vare Marie ett par svincoola brallor som jag inte kunde låta bli att köpa. Sambon fick dock en smärre chock när jag kom hem och visade dem, haha. Jag lovar att visa dem här på bloggen lite senare i veckan så att ni också kan få ett gott skratt! ;)

Finheter
Kommentera:
Kom ihåg mig?