2012-04-30 | 15:10:06

Glada Vappen!Valborgsmässoafton i Hovrättsparken med bästaste vännerna, picknick och såpbubblor. Härligt! Nu är halaren ombytt till klänning och studentmössan är med i väskan. Jag inväntar bara lite mer sällskap innan vi rör oss vidare in mot stan igen.

Hoppas att ni får en riktigt toppenbra valborgsmässoafton!

Det tänker åtminstone jag ha! :)
2012-04-29 | 23:43:23

The sun goes downOj så kul det var att återse tjejerna efter fyra veckors praktik på olika håll i Finland! Nu går jag och lägger mig efter denna händelserika dag och laddar upp inför imorgon. Valborgsmässoafton innebär program från morgon till kväll; picknick i Hovrättsparken, wapprodd, mösspåläggning, eventuellt en sväng via Havtornen och allra sist megafest i Rewell Center. Oh my, vilken rolig dag det kommer att bli! :) Lite Boyce Avenue på det.

2012-04-29 | 19:23:42

Vasa är sig liktTillbaka i Vasa är allt sig likt. Det är lite mer rörigt än vanligt på golvet bara. ;) Jag tog vägarna via Oravais för att pussas lite i kvällssolen med en söt pojke innan jag for söderut för andra gången idag och nu ska jag sticka till Idas för lite get-together med mina saknade vänner. Det var en bra söndag det här.