2012-05-31 | 22:41:46

Dagens hårstil: donut bunHar man halvsmutsigt hår kan man dra ihop det till en donut bun på huvudet och se lite smått flintskallig ut hela kvällen. Har man världens bästa vänner kan man spendera en kväll tillsammans med dem hos Annika. Har man världens bästa vänner kan man också diskutera allt mellan himmel och jord i timtal utan att märka att tiden springer iväg. Har man en ledig dag imorgon gör det ingenting att det blir sent.
2012-05-29 | 19:46:45

Saker jag ser fram emot:
Kompisar, strandhäng och heta klippor vid havet. Nu tycker jag att den där sommarvärmen kunde ta och skynda på litegrann och sedan stanna här ett par månader. Och så får det helst vara varmt när jag har ledigt och regna när jag jobbar. Deal? :)

2012-05-29 | 12:22:55

Popkalaset i EkenäsI sommar är det mycket roligt på gång. Allt från bröllop till konserter. Först på schemat står Popkalaset i Ekenäs den 9 juni! Biljetten är införskaffad, arbetsskiften är utbytta och det är bara tågbiljetterna som fattas. Massa bra artister (Den Svenska Björnstammen, Timbuktu, Little Marbles, Eric Amarillo, Redrama...) uppträder och till på köpet blir det en helg med några av världens bästa klasskompisar. Gissa om jag ser fram emot det? :D

Är det någon annan som är på väg till Ekenäs nästa vecka?