2011-09-29 | 16:04:36

Mogen shopping


Dagens shopping:
Ett paraply (H&M), två par vantar (H&M) och en sån där grej som man har på huvudet (Seppälä). Hur många vuxenpoäng fick jag? Minst tio. Okej, jag köpte ett halsband från Lindex också så vi säger väl nio då. :)

Nya H&M var varken bu eller bä. Helt okej och väldigt lika det som är i Rewell Center. Men jag kan tänka mig att det lockar mycket fler kunder till Stenhaga och GW Galleria nu när H&M har öppnat där! Man brukar vanligtvis vara enda kunden i hela köpcentret när man går där mellan Lindex, Seppälä och KappAhl men idag var det nästan fullt på parkeringen.
2011-09-29 | 14:17:00

Konsten att prioritera

Det märks att det är mycket på gång just nu för jag har gått omkring med en konstant huvudvärk sedan Vasaloppet igår. Som en migrän som aldrig bryter ut. Den får gärna hålla sig borta ännu ikväll, för då är det Brobyggarsitz på Brändö. Har man köat en halvtimme för att köpa biljetter så vill man gärna gå på den också. Innan dess borde jag läsa lite kurslitteratur eller jobba på ett grupparbete, men istället tänkte jag spana in det nya H&M som har öppnat i GW Galleria. Mm, prioritering var det ja... ;)


2011-09-28 | 13:25:19

Everything is luminousAtt börja skolan redan 8.15 och bli tvungen att stiga upp helt sjukt brutalt tidigt är ju inte så överdrivet roligt. Men när man blickar ut och upptäcker att man har den vackraste soluppgången utanför fönstret känns det genast mera motiverande. Helt magiskt. Det här får mig nästan att överväga att stiga upp klockan 7 lite oftare.