2012-11-30 | 20:08:00

Tejpbitar / Installera penslar i Photoshop

 
Ellen och Ellen undrade hur jag får såna här tejpbitar i hörnen på bilderna. Jag har laddat ner en photoshoppensel som heter "Tizzape Tape Brushes" som jag brukar använda. För att göra detta behöver man bara följa länken, klicka på "Download File" och installera den i Photoshop.
 
 
När man installerar den nedladdade penseln i Photoshop väljer man målarpenseln och klickar på pilen till höger (1) så att man får fram en lista med olika inställningar. Sedan klickar man på "Load Brushes" (2) och letar reda på penseln som man nyss laddade ner. När man hittat den klickar man på "Load" och vips har man ett gäng nya penslar att använda! :)
 
Jag brukar bland annat använda dessa penslar:
Tejpbitar. Hjärtan. Pilar.

2012-11-30 | 19:24:00

Forever alone

 
Idag undersökte vi pH-värden på kemin, hade intressanta astronomidiskussioner på fysiken och åt pizza hos Angelica. Ikväll är jag forever alone. Jag ser på Vem vet mest och Postkodmiljonären och känner mig väldigt nördig. Och väldigt pensionärig.

2012-11-29 | 18:34:20

Snabba vändningar

 
En dag som var helt värdelös där i mitten vände och blev helt perfekt. Tänk så det kan gå! :) Jag hade lyckan att få spendera eftermiddagen på stan med två av favorittöserna, Challo och Annika. Vi shoppade födelsedagspresenter och dog av matkoma på Rax. Mmmm, pizzabuffet! :D Och nu fick jag nyss reda på att favoritkillen är på väg hit ikväll. Iiiiiihhhh.