2014-11-30 | 15:17:00

Bloggjulfestens lyxiga goodiebag

Himmel och pannkaka vilka lyxiga goodiebags vi hade fått ihop till bloggjulfesten...

Innehållet varierade lite från påse till påse (alla sponsorer fanns dock representerade i alla påsar)
och där fanns hårprodukter, rabattkoder, massageolja, sheasalva och till och med en parfym!
 
Produkterna i goodiebagen är sponsrade av:
AM Naturprodukter
Dermoshop
Cosmetique
Blossom
Alpha Geek
Friends & BRGRS
Perfume.fi
 
Vinsterna under festen sponsrades av:
Kosmetolog Lina
Home Fun
 
Tusen tack till alla fina sponsorer. ♥

2014-11-29 | 18:11:00

Den magiska bloggjulfesten

 
Så konstigt det känns. Att allting bara är över nu. Vi har planerat, fixat och trixat inför den här bloggjulfesten så länge att det nästan kändes lite overkligt att den faktiskt gick av stapeln igår. Ännu de sista timmarna före klockan slog magiska 18 och gästerna anlände till Juthbacka Herrgård hade vi fullt upp med att packa goodiebags, pynta, fixa bordsplaceringar och fundera ut alla praktiska detaljer på plats. Man tänker liksom inte på hur mycket möda som faktiskt ligger bakom en så här stor fest förrän man själv är med och fixar. Men fantastiskt bra blev det!
 
 
Jag tog hemskt lite bilder under kvällen, men räknar med att alla de 50 andra gästerna fotade desto mera. ;) Dessutom kan vi så småningom börja invänta bilder från vår eminente fotograf. Härliga Karolina på Bildbolaget Du&Vi (med assistans av Carolina) förevigade alla galafina gäster vid en fotovägg när de anlände och jag har på känn att bilderna blev riktigt proffsiga och snygga. Jag återkommer med mera info om hur ni som var med på festen får era bilder sedan när de är klara. :)
 
 
Efter att alla hade anlänt, blivit fotograferade och druckit upp sina fördrinkar så kickade festen igång. Carro, Annika och Janina höll ett fint välkomsttal och jag och Josefina kände oss mycket stolta. Vilket superteam vi var!
 
Sara med sin discokula och vackra Linda. Tusen miljoner tack för de jättefina julklapparna
som jag fick från er! Ni är helt fantastiska. Jag blev alldeles rörd när jag öppnade dem imorse. ♥
 
 
Personalen vid Juthbacka hade dukat upp med julbuffé som bestod av sallader och lax till förrätt, julskinka, potatis och olika lådor till huvudrätt och slutligen plommonkräm med kanelgrädde till efterrätt. Julmusiken spelade i bakgrunden och luften fylldes av sorlet från alla småpratande gäster. Så mysigt att få smygstarta julfirandet i fint sällskap!
 
Jag och fina Linda.
 
Carro och Janina satt mittemot mig.
 
 
Malena som var kvällens hedersgäst höll ett riktigt fint festtal om varför det är bra att blogga om de fina sakerna i vardagen. Det finns så mycket hemskheter i världen att man behöver få ha den där glittriga och fina fristaden också. Jag propagerar ju själv att man ska våga blogga om det där som inte är så roligt och fint också, men förstår samtidigt Malenas tänkesätt.
 
Som avslutning lottade Malena ut lite lyxiga produktkit från Cosmetique.
Och jag hade faktiskt turen på min sida den här gången och vann ett!
 
Kitty, Minna och Sofia
 
Vi hade olika programpunkter i form av presentregn till ett par bloggare som vi tycker att har satsat mycket på sina bloggar på sistone, utmärkelser för kvällens snyggaste frisyr, sminkning och outfit. Och goodiebagutdelning förstås. Och så var det dans och mingel på slutet och kamerorna smattrade och hundra selfies blev tagna.
 
Challo, Sara, jag och Sandra.
 
Mimmi var snygg till och med när hon grimaserade och Malin lyste som en sol.
 
Bästa Challo glittrade så fint i sin festblåsa.
 
 
När programmet var slut var det många som åkte hem, men vi var några tappra själar som lämnade kvar ända tills vi blev utschasade av personalen eftersom de skulle stänga. Jag tror att vi hade den allra bästa julfesten, för de där diskussionerna på slutet är de jag kommer att minnas mest när jag tänker tillbaka på kvällen. Ett extra stort tack går därför till Sandra, Aja, Anna, Linda, Lillon och Titti.
 
Det blev en riktigt härlig kväll i den fina herrgården där nutid mötte dåtid.
Magiskt och fint. Stort TACK till alla medverkande som gjorde detta möjligt!
♥ ♥ ♥


2014-11-28 | 10:49:11

Dagen är kommen

 
JA till ett samhälle utan fördomar.
JA till en värld där alla har lika rättigheter.
JA till en jämlik äktenskapslag.

Det är inte bara fredag och bloggjulfest idag, utan det är också dagen då Finlands riksdag kommer att rösta ja eller nej för en könsneutral äktenskapslag. Klockan 13:00 idag kommer riksdagsledamöterna att ta ställning till lagförslaget som skulle ge samkönade par rätt att gifta sig. Ett förslag som lagutskottet redan har röstat nej till. Vi vanliga medborgare kan inte göra annat än hoppas och tro att Finland har kommit så långt i jämställdhetsdebatten att ledamöterna inser att det här inte handlar om religion utan att det helt enkelt handlar om att kärlek och rätten att gifta sig ska vara en rättighet för alla. Det handlar om att människor är människor, oavsett sexuell läggning.