2017-04-23 | 22:11:27

En goodiebag fullproppad med smink

 
Efter onsdagens bloggevent i kosmetikaffären Next Beauty Vaasa fick vi med oss spännande goodiebags hem. Trots att jag egentligen tycker att det är lite dumt och ohållbart att konsumera sådant som man egentligen inte är i behov av på det här viset kan jag samtidigt inte låta bli att tycka att det är extremt roligt att få sådana här påsar med överraskningspresenter. Jag är helt enkelt dubbelmoralen personifierad när det kommer till goodiebags.
 
 
Är ni läsare också nyfikna på innehållet? Vi tar en titt!
 
 
Goodiebagens sponsorer var Carpelan Cosmetics, L'Oréal, Nordic Beauty Import, Maison de Beaute, Procare, The BlueBeards Revenge och sist men inte minst det för mig nyupptäckta franska parfymhuset Guerlain.
 
 
Innehållet bestod av en porrengöring (YES! Precis vad mitt stackars ansikte behövde just nu!), en liten parfym, en ansiktsmask, lösögonfransar och en mascara...
 
 
...och fuktkräm samt en liten necessär med nagellack och nagelfil. Och en BeautyBlender! Jag har bara testat en budgetversion av BeautyBlendern från H&M tidigare, och den var inte det minsta imponerande. Den här ser jag verkligen fram emot att testa efter att ha hört så mycket bra om den! :)
 
 
Massor av testers fick vi också.
 
 
Den lyxiga lilla påsen från Guerlain innehöll i sin tur...
 
 
...ett ursnyggt korallfärgat läppstift, en liten mascara, ett glittrande make up-underlag som jag inte förstår hur sjutton man ska använda (någon som kan förklara?) och en sminkborste.
På tal om smink; läs gärna mitt gamla inlägg « Några tankar om smink ».
Det är precis lika aktuellt idag som för två år sedan. ♥

Finheter
Amanda Jona [SPONTAN]

Haha åh vad jag känner igen den där känslan! Själv älskar jag att få gratissaker, men hatar att ha saker hemma jag inte har användning för och klarar samtidigt inte av att slänga dem då det känns så himla ohållbart ;)

Svar: Precis! Jag brukar ge bort saker som jag inte själv har användning av till familjemedlemmar och vänner. På så vis kommer alla produkter ändå till nytta. :)
TIDSTJUVEN

2017-04-24 | 06:29:08 | http://spontan.blogg.se
Daniela

Åh jag skulle också vilja få någon en goodiebag, men när jag inte använder alla produkter endast CF, så vet jag inte om jag skulle ta emot en med icke CF produkter.

Svar: Det är ju också en bra synpunkt på det hela. Jag har faktiskt ingen koll på om produkterna i det här inlägget är djurtestade eller inte. Borde läsa på mer om CF.
TIDSTJUVEN

2017-04-24 | 07:23:44 | http://www.danielai.ratata.fi
emzi

Oj vilken fin goodiebag :D

Svar: Ja verkligen! :)
TIDSTJUVEN

2017-04-24 | 07:56:49 | http://emmelemzi.com
Tina Näsman

Hej
Kul att du gillade goodiebagen. Primern från Guerlain är en matt primer att använda under makeup cremen. En pump ur flaskan, jämna upp lite mellan fingrarna och bred ut över ansiktet före din makeup. Gör hyn jämn och makeupen matt och hållbar. Beror naturligtvis också på hurudan makeup creme du har.
Lycka till med att testa din goodie bag

2017-04-24 | 16:38:05
Kommentera:
Kom ihåg mig?