2015-02-07 | 09:38:00

Bloggkväll i Amalia

Idag är det bloggeventdags! Men innan jag med gott samvete kan åka iväg på dagens event så måste jag förstås berätta om förra veckans event. På torsdagen var vi ett gäng bloggare som samlades i blomster- och inredningsaffären Amalia i Vasa för att mingla, äta gott och bekanta oss med butiken. Det var Christina som hade tagit initiativ till bloggkvällen.
 
 
Amalia finns förutom i Vasa också i Oravais och Nykarleby. Jag är själv stamkund i Oravais-butiken, men hade inte tidigare besökt den som finns i Vasa så det var intressant att få jämföra och kika runt där. Vasa-butiken är nästan dubbelt större än den vi har här i Oravais!
 
 
Härliga butikschefen Anna berättade om butiken, vad som är inne i blomsterväg just nu och vilka grönväxter det löns att satsa på. Grönväxter är vårens stora inredningstrend, och Anna tipsade oss bland annat om sådana som är lättskötta och sådana som är djurvänliga.
 
 
Jag köpte själv två stycken lättskötta grönväxter; peperomia och svärmorstunga. Vill man ha växter som katterna och ungarna får sätta tänderna i så kan man satsa på exempelvis aloe vera.
 
 
Det blev en riktigt avslappnad och fin kväll. Vi fick till och med skåla i skumpa och smaska i oss massa godsaker som Anna hade dukat fram. Det kändes otroligt lyxigt en helt vanlig torsdag kan ni tro!
 
 
Det finns så himla mycket fint i Amalia att man skulle kunna gå runt där i timmar och bara beundra allting. Därför var det också så skönt att vara där på en bloggkväll, för man fick gå runt och fotografera och beundra precis allt utan att någon tittade snett. Jag hittade cirka tusen saker som jag hade velat köpa.
 
 
Innan vi gick hem så fick alla varsin goodiebag att ta med sig. Inuti min goodiebag gömde sig en pärlhyacint i en papperspåse (den syns på bild här) och inredningsbokstäver som bildar ordet K-R-A-M. ♥
Tips! Vem som helst kan faktiskt ordna en kundkväll för 15-20 personer i Amalias butiker. 
Det är helt gratis och det bjuds på dryck, tilltugg och finfina erbjudanden. Läs mer här.
 

Finheter
Jessica Karlsson

Åh va mkt kul du gör! =)

2015-02-07 | 18:56:30 | http://lifetale.blogg.se/
http://carloine.com

HAHAHA knappt så jag såg mig själv på tredje bilden :D Bra kamouflerad. Hoppas ni hade det roligt på Malins foodie-event. Hade varit roligt att vara där men tog en välbehövd vilodag istället. :)

2015-02-08 | 15:06:28 | http://carloine.com
daniela

HUR ha jag kunna missa denhär butiken i Vasa?? Måste deifinitivt titta in nästa gång ja far hemhem!!

2015-02-09 | 12:58:12 | http://ddanielas.blogg.se
Kommentera:
Kom ihåg mig?