2019-03-24 | 14:52:00

Fem år och fyra barn senare

 
Ibland ploppar det ju upp såna där "tillbakablickar" på Facebook och Instagram om vad man publicerade den dagen för X antal år sedan. Oftast är det något halvlustigt insideskämt från den där tiden då man faktiskt använde Facebook för att skriva ogenomtänkta statusar och inte bara för att slöscrolla och ibland är det någon bortglömd ögonblicksbild på Instagram från den där tiden då allt inte var så tillrättalagt. Nåväl. 
 
För ett par veckor sedan påminde Instagram mig om den här ↑ bilden. Den är tagen den 9 mars 2014, och är en bild från första gången jag var ute på en söndagspromenad med Madde och Mimmi. Då kände jag dem inte, men eftersom vi alla var inflyttade oravaisbor vid den tidpunkten träffades vi för en promenad genom byn. Jag tror minsann att det var Madde som tog kontakt här via bloggen och frågade om jag ville hänga med på promenad. Det var så det började, och idag räknar jag dem som två av mina närmaste vänner. Tänk vad en promenad kan leda till! 😍
 
Föga visste vi då att vi fem år senare (är det bara jag som spontant tänker att 2014 var för två år sedan, och inte fem?) kommer sitta och äta sushi tillsammans en fredagsförmiddag med fyra stycken små avkommor till sällskap. 
 
Tripp trapp trull. Triss i 2018-bebisar och lamabodys.
 
Mars, oktober, december. 
 
Tänk att vi alla tre födde barn under 2018! Vilken lycka att få dela någonting så stort som småbarnsåren med två av ens bästa vänner. Och vilken tur att vi gick på den där promenaden för fem år sedan. 💕 Att våga ta kontakt och utvidga sin bekantskapskrets, det kan leda till så mycket fint. 

Finheter
ellenlundis

Häftigt att se en vänskap leda till. Så roligt att ni har så bra kontakt med varandra :)

2019-04-12 | 21:40:45 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
Kommentera:
Kom ihåg mig?