En söndagspromenad

Vänskap är en så fantastisk grej tycker jag. Tänk att man ständigt lär känna nya människor och gör nya bekantskaper (utan att man för den delen glömmer bort någon av de gamla). Ibland stegar det liksom bara in nya människor i ens liv och ens vänskapskrets utvidgas litegrann. Så häftigt!
 
 
Idag var just en sån dag då vänskapskretsen blev lite bredare. Jag var nämligen ute på söndagspromenad med pinglorna Mimmi och Madde, två fenomenala tjejer som jag har lärt känna på sistone via gemensamma vänner och sociala medier. Det blev en riktigt trevlig eftermiddag och jag har på känn att det lär bli många fler såna här helgpromenader i framtiden. :) 5 kilometer powerwalk och en totalt mör kropp blev dagens saldo och nu är bastun på uppvärmning. Härligt!
#1 - s

är det vid minimani typ ? :D
härligt med vårväder..!

Svar: Nope, det är en random väg i Oravais. :D
Jaaa, så härligt med sol och värme! Man blir ju bara så glad. :')
TIDSTJUVEN

#2 - Sara

Härligt med solskenspromenad och nya bekantskaper :)

Svar: Ja verkligen! :)
TIDSTJUVEN

#3 - Mimmi

Tack för idag, he va trevligt :) Dehär gör vi om! Tänkt precis på hede, att tänk va enkelt he egentligen e att skaff sig nya bekantskaper. Man behöver bara våga lite!

Svar: Absolut, tack själv! :D Jaa, precis he tänkt jag å efter i söndas. He e ju så lätt egentligen att lär känn nya människor bara man vågar. :)
TIDSTJUVEN