Från en kris till en annan

Kanske det rödlila håret från oktober 2011 borde göra comeback?
Nej, vet ni vad? Nu har min pågående livskris fört med sig en hårkris också! Plötsligt har jag ett enormt sug att förändra min frisyr och min hårfärg totalt. Kanske är det mitt undermedvetnas sätt att säga att jag borde förvandlas till en helt annan människa för att få kontroll över mitt liv? Idag har jag varit tvungen att motstå frestelsen att rusa iväg till butiken för att köpa en förpackning hårfärg inte bara en utan två gånger. Det är nog säkrast att låta tanken gro lite och inte ta några förhastade beslut som jag ångrar redan i övermorgon. Under tiden kan vi ju kolla hurdana hårstilar och hårfärger jag haft tidigare. Kan inte ni berätta hurdan frisyr ni tror att jag skulle passa bäst i?
 
Svart hår som i september 2014 kanske? Njää, jag vill nog ha någonting ljusare till våren.
 
Kanske så här ljust och fluffigt som i juli 2013? Fniss.
 
Jag kanske rent av borde återgå till den där svincoola frisyren jag hade i januari 2011?
 
Eller klippa spikrak lugg som i februari 2014?
 
Fast chokladbrunt som i september 2013 funkar ju i och för sig alltid?
#1 - Ida-Marie

Haha, alltså de här e så creepy fö ja satt just å tänkt på att jag bord förändra mig lite när ja int heller får nå grepp om livet :'D Men absolut chokladbruna som september 2013, SÅ SNYGGT! (fast du e ju no snygg nu också ;) )

Svar: Alltså vi måste nog ha kopplat ihop våra psyken på något vis. :'D Tack för chokladbrunt-rådet. :) Det känns som att mitt hår var mycket tjockare på den tiden, så det blir nog inte lika snyggt nu. Jag har tydligen gått och blivit tunnhårig på äldre dar.
P.S. Du är också snygg som du är <3
TIDSTJUVEN

#2 - Daniela

Svart eller chokladbrunt! :)

Svar: Svart hår är ju nog lite häftigt faktiskt. :) Fast nackdelen med svart hår är att man lätt ser så blek ut i ansiktet. Nu ligger det ju ett blåaktigt filter över just den där bilden som är i det här inlägget så riktigt sådär likblek blir jag inte, men nästan.
TIDSTJUVEN

#3 - Nadja

absolut så som i september 2013 *heart-eyes emoji* fiint ju

Svar: Åh, tack Nadja! :)
TIDSTJUVEN

#4 - Nathalie

Den röda färgen är jättefin! Jag älskar den!

Svar: Tack! Jag är också väldigt förtjust i den intensivt röda färgen. :) Den har jag återkommit till lite nu som då under årens gång.
TIDSTJUVEN

#5 - emzi

Jag vill alltid göra nåt med håret när jag behöver nåt nytt i mitt liv som skulle pånågotsätt göra det bättre. :D

Svar: Kul att du är likadan! :) Jag undrar om det har någonting att göra med att hår är så lätt att förändra, och om man sedan ångrar förändringen tar det inte länge förrän man kan fixa håret på ett annat sätt
TIDSTJUVEN

#6 - Paulahelenas

Dendär röda är ju bara såå fin ! Även den chokladbruna!

Svar: Tack! Visst är det häftigt med rött. Väldigt uppseendeväckande och tjusigt tycker jag. :)
TIDSTJUVEN

#7 - Marre

Hehe, insåg efter att ha tittat igenom frisyrerna att det är varannan som gäller: den svarta, röda eller chokladbruna frisyren! Då är det både färg och form på respektive frisyr som gäller! :)

Svar: Okej, de som är lite mer speciella alltså. :D Hmm, jag får kanske dra lott om vilken det blir.
TIDSTJUVEN

#8 - Yvonne

Hur skulle det vara med den "röda frisyren" fast chokladbrun?

Svar: Nja, trots att det är en häftig frisyr känns det inte så lockande att klippa så pass kort nu när jag lyckats spara ut håret till det längsta jag haft sedan högstadiet ungefär. Jag tror att jag börjar med att färga så får vi se om jag klipper mig sedan. :)
TIDSTJUVEN

#9 - matilda

Äntligen någon som känner som jag! Blir så trött på mitt halmfärgade hår och skulle vilja fixa något helt nytt, Platinablont ligger högst upp på listan just nu men samtidigt tvekar jag eftersom jag kommer bli fångad i den onda hårfärgningscirkeln ifall jag börjar... :D

Svar: Jamen visst tröttnar man på sin hårfärg ibland! Mitt hår är en så himla trist brun färg färg just nu. Och jag känner mycket väl igen det där med att fastna i den onda hårfärgningscirkeln! Jag skulle gärna färga rött, men vet att jag måste färga det en gång i månaden för att få det att fortsätta se snyggt ut i så fall. Och det är ju lite jobbigt. :P
TIDSTJUVEN

#10 - ellenlundis

Så söta bilder på dej Maria! :D Jag kommer ihåg den del av dina bilder som du la upp. Har följt den sen 2012 eller så. Och nu är det år 2016.. Det är länge de :)