Traditionsenlig midsommar på Forsbro gård

 
Midsommarafton innebar ingenting mindre än traditionsenligt midsommarfirande på Forsbro gård. Förra året höll vi till i en lada på gården och året innan dess i huset. I år hade Tesso och Gabbe ställt till med middag ute på terrassen, vilket passade alldeles ypperligt eftersom kvällen bjöd på bästa möjliga midsommarväder.
 
 
Solen sken och Tomas Ledin strömmade ur högtalarna. Vi körde knytkalasvarianten som vanligt, vilket innebar att alla bidrog med olika komponenter till middagen. Värdparet stod för köttet som var lokalproducerat och synnerligen gott. Highland cattle från Komossa!
 
 
Till efterrätt blev det Annikas gudomligt goda pavlova. Trots att jag hade ganska exakt noll midsommarkänslor tidigare under dagen var middagen så mysig och stämningsfull att feelismätaren gick från noll till hundra på enbart ett par timmar.
 
 
Efter maten ställde vi till med fotografering på åbron. Vi var lite oroliga över att inte få med någon traktor på midsommarbilderna i år, men lyckades av en slump ändå fånga en förbikörande traktor i bakgrunden. Score!
 
 
En stilstudie i fantastiskt bra människor.
 
 
Det är lite svårt det här att ta normala bilder... fast det kan ju i och för sig bero på att vi är ganska knasiga hela bunten.
 
 
När kubbturneringen drog igång var det dessvärre dags för mig att röra mig vidare och lämna sällskapet till sitt öde. Jag jobbar nämligen hela midsommarhelgen, men är glad att jag i alla fall hann spendera tre fina timmar tillsammans med kompisarna innan midsommaraftonens nattskift kallade. ♥
#1 - Karro

Åå vad mysigt ni ser ut att ha haft det! :)

Svar: Vi är mästare på mysiga middagar. ;) Att döma av midsommarinlägget på din blogg verkar du också haft en toppenbra midsommarhelg! :)
TIDSTJUVEN