Midsommarafton i en röd liten stuga

 
Så var det plötsligt söndag och slut på midsommarhelgen. Vi har maxat midsommarmyset med både god mat och spännande påhitt på jobbet, så det har inte varit annat än roligt att jobba hela midsommarhelgen. Fast den där lediga måndagen som nu väntar runt hörnet, jaa den ska nog bli väldans skön ändå.
 
 
I fredags hann jag även hänga litegrann med mina kompisar efter jobbet. Vi hade ställt till med grillfest i en röd liten stuga i Baggas och inledde kvällen med att plocka blommor och fixa kransar under tiden som nypotatisen kokade och grillen värmdes upp.
 
 
Värdinnan själv var på jobb till klockan nio. Hur hon kunde överlåta sitt hus till dessa fyra knasbollar med respektive är dock något oklart, men jag antar att hon litade på att hennes sambo höll koll. ;)
 
 
Vi hade fem liter hemlagad potatissallad, en stor skål vanlig sallad, två burkar sill och fyra kilo nypotatis...
 
 
...och maaaassvis med kött, majs och halloumi att grilla. Åtta vrålhungriga magar skulle mättas och killarna utsågs till grillansvariga.
 
 
...och däremellan posade de på en stilig Porsche.
 
 
Vi höll till mitt i blomsterprakten, bland blommande rosbuskar och hav av förgätmigej.
 
 
Och så försökte vi höja stämningen i den iskalla junikvällen med att vara lite extra somriga.
 
 
När värdinnan kom hem från jobbet var allting dukat och klart. Det var bara att sätta sig till bords och hugga in på godsakerna. Och så blev det färska jordgubbar och glass i stora lass till efterrätt förstås. Är det midsommarafton så är det. Aahh, matkoma!
 
 
Bästaste bästa tjejerna. ♥
 
 
Sedan satt vi och pratade, skrattade och filosoferade över livet i vanlig ordning tills klockan blev läggdags och det var dags att åka hem i midsommarnatten. Då hade dimman lagt sig tät längs vägrenen medan midnattssolen färgade himlen i tio nyanser av lila. Magiskt.
#1 - Melinda Zdraveski

Vilka underbara bilder :) de första fotot var jätte vackert!

Svar: Tack så mycket söta du! :) Hoppas att du hade en fin midsommar. ♥
TIDSTJUVEN

#2 - Hemma Hos Felicia

åh vilken härlig klänning du hade!! Så fin! :)

#3 - Bohemianmaggie

Vilka vackra bilder! Och snygg klänning.

#4 - Annika

Härliga bilder :)

#5 - vartrikareliv.blogg.se

Härliga midsommarbilder :)

#6 - Jessica

Åh ni ser verkligen ut att ha haft de riktigt fint!

#7 - Johan

Bra bilder.

#8 - Linda

Mysiga bilder :))

#9 - EVELINA

Ser ut som en perfekt midsommar! Och vad bra att du kunde komma hem från jobbet till en fixad och klar fest ;) Ibland får man lov att lita på att andra fixar allt helt enkelt =)