Roadtrip, Legends och Terjärvgrillen

 
Igår var det dags för en liten roadtrip. Mikael, Toffe, Filip och jag bänkade oss i en bil och åkte iväg norrut på en dagsutflykt. Efter en obligatorisk glass- och kaffepaus på vägen hamnade vi så småningom vid Kemora racingbana i Vetil. Vid Kemora gick FM-tävlingarna i Legends av stapeln under helgen och vi var förstås där för att heja på Tommi.
 
 
Det här var den tredje Legends-tävlingen jag åskådade, och för första gången regnade det inte ens under körningen. Tävlingen gick riktigt bra för Tommi som körde raka vägen in på tredje plats i sin klass. Hurra!
 
 
När det var dags att åka hem var vi vrålhungriga hela gänget, så vi passade på att besöka den berömda Terjärvgrillen på hemvägen. Där högg vi in på grilltaldrikar, tärjäfaat och karamåltider. Tärjägrilln hade gått all in och skrivit alla sina menyer på dialekt. Tärjägrilln gjorde oss sannerligen inte besvikna.
 
 
Den roliga lördagen avslutades sedan med ett kort besök vid Fjärdens kaffestuga här i Oravais, för där var det terrassöppning. Vid Kaffestugan var det minsann livat värre, och vi kände oss plötsligt både unga och ordentliga... Det är ju skönt att det är på det viset ibland också. ;)