Dags att sätta Vexala på världskartan

 
Ni kanske minns att jag berättat om racingklassen Legends som kompisen Tommi tävlar i? Om inte kan ni klicka här och fräscha upp minnet. I juni begav Mikael, Toffe och jag oss hundra kilometer söderut för att heja på Tommi under en tävlingsdag i Jurva. Idag var det dags att styra kosan ganska exakt lika långt norrut - närmare bestämt till Kemora i Vetil. Där sällade vi oss till resten av Tommis fenomenala supporterteam under årets sista FM-tävling.
 
 
Min erfarenhet av racing säger att det alltid regnar när det är tävlingar. Så också denna gång. Vi som satt uppe på läktaren var säkert hundra gånger mer nervösa än förarna. Speciellt i kurvorna.
 
 
Tommi körde raka vägen upp på prispallen. :) Inte nog med det, han blev dessutom trea i hela finska mästerskapen i sin klass! Jag tycker att det är så häftigt och inspirerande att se någon satsa fullt ut på sina drömmar och intressen så här som Tommi och hans team gjort det senaste året. De är beviset på att när man verkligen brinner för någonting kan man gå nästan hur långt som helst.
 
 
Nu väntar nya äventyr på andra sidan Atlanten för denna kille, för han har gått och knipit en plats i världsmästerskapen som går av stapeln i Boston. Kör hårt och sätt Vexala på världskartan, Tommi!