Wanties från bostadsmässan: Bokstavslampor

Kanske är det enormt lurig och smart produktplacering som ligger bakom detta, men bostadsmässan i Seinäjoki väckte hur som helst ett stort lamp-habegär hos mig. Jag snackar förstås om bokstavslamporna som syntes här och där och tog varje svartvitt rum till en helt ny nivå. Jag känner att jag behöver ett lysande M eller två efter att ha sett hur otroligt fint det ser ut med lysande bokstäver i inredningen. 
 
 
Den här terrassinredningen till exempel var ju bara to die for. Terrassen var komplett med ett utekök och hyllor alldeles fullproppade med färska råvaror och snygga kärl som gick i svartvitt. De lysande EAT-bokstäverna utgjorde verkligen pricken över i:et. Man ville ju bara stå och beundra allting.
 
 
Här piggade det lysande P:et upp en annars mycket avskalad inredning. (Och alltså hyllan - cravings på den också!)
 
 
Till och med könsstereotypa barnrum blir trevligare med hjälp av färggranna lysande bokstäver.
 
 
Ett lysande L på skrivbordet är också fint. De finns visst i alla färger och storlekar, de där bokstäverna.
 
 
Installationen i det här marint inspirerade rummet fick mig att visionera en snygg gammal trälåda med en lysande bokstav i. Jag måste verkligen se till att skaffa en sån där bokstavslampa...
Vad tycker ni om bokstavslamporna - hiss eller diss?
#1 - ellenlundis

Åh! Där skulle man vilja bo. Så mysigt! 😁

Svar: Eller hur! :D De här bilderna är tagna i lite olika hus och lägenheter, men hade man satt ihop dem så att alla rummen fanns i samma hus hade det ju blivit dundertrevligt!
TIDSTJUVEN

#2 - Yvonne

Gillar dem! Fast först tyckte jag att det stod FAT i stället för EAT på det första fotot :D

#3 - Saragunmarie

Hiss, självklart! :)