Plötsligt händer det

 
Ni vet det där med att jag använder mina kläder och skor tills de är alldeles slutkörda och faller i bitar? Samma princip gäller tydligen plånböcker. Den bruna plånboken har jag använt i säkert fem år, och den är så nött att den knappt har en enda kvadratcentimeter kvar som inte är söndrig. Så går det när man bor på en väskbotten i fem år.
 
 
Det kan ju inte finnas någonting tråkigare än att betala pengar för en sak som man ska förvara pengar i, så jag har helt enkelt inte kommit mig för att köpa någon ny plånbok. Men när det lossnar delar av plånboken varje gång man öppnar den, då är det väl bara att acceptera att det är dags att byta. I fredags när vi åkte till Umeå hade jag därmed siktet inställt på en ny plånbok. Gissa om jag blev glad när jag hittade denna fining på Åhlens!
 
 
Massor av utrymme för kort, rätt storlek och dessutom rosa. Nu åker den gamla skrutten i soporna. Den här är perfekt. ♥
#1 - mammatillmirakel.blogg.se

Då har man använt sakerna med gott samvete. Är också en sån som använder tills de är helt trasiga. Kram

Svar: Det har du rätt i. :) Det känns bättre att köpa en ny sak när man vet att den förra verkligen användes tills den inte gick att använda längre, istället för att köpa någonting nytt som man egentligen inte behöver. Kram! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Petra

Så himla fin rosa!! :)

Svar: Tack, det tycker jag också. Riktigt härlig nyans. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Christina

Jee, vad fin! :) Jag köpte en ny plånbok på resan också, så nu ryms alla kort med och jag slipper förklara att lindex/kappahl/hemtex/whatnot-kortet är hemma nästa gång jag skall betala. :)

Svar: Toppen med mycket utrymme för kort! Det är så irriterande det där att man alltid måste ha med sig alla hundratusen klubbkort i plånboken för att få rabatter. Kunde inte alla butiker införa ett datasystem där de bara kan slå upp ens namn istället? Hehe :D
TIDSTJUVEN

#4 - livingwithmycamera

Den var ju fräsch och fin!

Svar: Ganska mycket fräschare än den gamla 🙈😂 Tack!
TIDSTJUVEN

#5 - Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Så snygg rosa plånbok!

Svar: Tack Veronica! :) Jag blev så glad när jag hittade den.
TIDSTJUVEN

#6 - Amanda Aikioniemi Persson - Träning & Hjälpa ungdomar

Älskar den rosa :)

Svar: Jag också :D Den finns vid Åhlens! Tror det är från Åhlens egna märke.
TIDSTJUVEN

#7 - Maria

Så snygg, tycker att färgglada plånböcker piggar upp i vardagen! :) Beställde själv hem en ny plånbok från eBay för en störtbillig peng nyligen, har varit på plånboksjakt i kanske ett halvår eller mer, men inte hittat nån jag fallit för riktigt... Jag är kräsen vad gäller plånböcker tydligen, haha :D

Svar: Det har du rätt i att de gör :) Och så är de ju mycket lättare att hitta när man gräver efter dem i väskan också. Hoppas att du får hem din nya plånbok snart! Vilken tur att du hittade en du gillade till slut. :)
TIDSTJUVEN