Ut med det gamla och in med det nya

 
Jag är kanske lite konstig, men när jag hittar klädesplagg eller skor som jag gillar så använder jag dem konstant ända tills de trillar sönder i bitar. Därav har mina kära vinröda Converse som jag införskaffade våren tvåtusentretton sett sina bästa dagar för länge sedan. De är numera supernötta och håliga både utanpå och inuti (men sååå bekväma!) och det är väl kanske dags att kassera dem.
 
 
Idag kikade jag in via Wasasport (alltså InterSport i Vasa) när jag hade vägarna till stan och mina ögon drogs genast till en stor skylt med reklam för Converse till nedsatt pris. Döm om min förvåning när jag hittade detta par i exakt rätt storlek.
 
 
Och vet ni vad de kostade? Ynka 39,90€. :') Halva originalpriset. I vanliga fall skulle bruna Converse inte ha varit mitt förstahandsval, men för det där pangpriset kan man ju helt enkelt inte låta bli. Nu får mitt gamla skruttpar pensioneras.
 
 
Behöver ni också nya Converse vet ni alltså vart ni ska styra stegen. :) Det fanns många storlekar och färger kvar ännu.
#1 - Vanessa andersson

vilken tur du hade med pris och storlek!! :D

#2 - Ida-Marie

Åh nya converse, älskar nya skor och converse passar till ALLT ! Bra val där ;)

#3 - Christina

Verkligen ett pangfynd. :)

#4 - Sandra

Jag är heeeeeeeeeeeeelt likadan, åtminstone med skor! Men har också en tunika från typ 2006 som nu är så sliten att tyget är helt genomskinligt o så är den full med hål, men KAN EJ KASTA. Den är så fin. Använder den visserligen inte heller just pga hålen men kan inte kasta ändå :D

#5 - emzi

Fantastiskt bra att hitta så billigt :D

#6 - Michelle

Härligt med fynd! :)

#7 - Ellinor

Jag avundas de som lyckas köpa (och använda!) flera skor i taget så att de räcker en evighet. Men för mig är det alltid så att jag hittar mina älsklingar och kör på dem tills det är trasor kvar.