Mölkkyturnering och nya vänner

 
Det här med att komma tillbaka på banan efter att man varit sjuk är inte så lätt... Gissa vem som somnade som en klubbad säl efter en kort praktikdag idag och vaknade först sent på eftermiddagen. Ehm, ja. En klassiker. Men vet ni, nu återstår bara två fjuttiga dagar av den avslutande praktiken. Det är helt knäppt egentligen hur snabbt fyra veckors fältpraktik går, när man jämför med praktikerna på övningsskolan som brukar kännas som att de varar i minst sju evighetslånga decennier. Knasigt.
 
Efter den "lilla" eftermiddagsvilan idag tvekade jag över om jag alls skulle sticka min nos utanför dörren mer ikväll men jag skärpte till mig, drog på mig långkalsongerna och vintermössan och begav mig iväg till kvällens get-together vid flyktingförläggningen trots allt. Det var lätt veckans bästa beslut.
 
 
Totalt var vi ungefär trettio vuxna och tio barn som spelade Mölkky och hade roligt tillsammans ikväll. Det blev ett härligt språkbad och en mycket jämn lagturnering. Frisk luft, vänner och många goda skratt var precis vad som behövdes ikväll. Jag ser redan fram emot att träffa hela gänget på nytt om två veckor, för då står picknick med knytkalas på schemat. Skriv upp onsdagen den 11 maj i kalendrarna!
#1 - ellenlundis

Fina och mysiga bilder du tar :)