En kamp mot John Blund

 
ZzzzZzznark.
 
Vad har jag för feeel? Varje eftermiddag när jag kommer hem från praktiken lyckas jag somna på soffan. Det slår aldrig fel. Och det blir liksom aldrig någon kort och effektiv powernap, utan alltid en flera timmar lång djupsömn. Jag trodde att den här tröttheten skulle ge med sig efter den första veckan, när jag vant mig vid praktikplatsen och allt, men jag är fortfarande precis lika trött den här veckan som förra. Varje eftermiddag är en kamp mot John Blund. Jag känner mig som en pensionär. Kan man bli trött av vårsolen? 
#1 - Sara

Välkommen ti skolvärlden! ;) första 6 vikona ja jobba va ja allti heelt slut då ja kom hem. Sen vänjd ja me o nu ere bara fredagar som e helt hopplös.
men säkert kan också vårvädri göra e.

Svar: Tack tack, ja misstänker att e ligger en sanning i va du säger. ;) Synd att ja bara ska va 4 vikor, så ja kommer ju knappt hinn vänj me innan he e slut.
TIDSTJUVEN

#2 - maria

kan ju oxå vara en släng av vår-allergi!? brukar däcka mig iaf...

Svar: Jag är (vad jag vet) inte allergisk mot någonting alls. Men man kan ju aldrig vara helt säker...
TIDSTJUVEN

#3 - Sabina

vi är två! precis samma fenomen här :D gissar att det ändå är att man inte riktigt hunnit vänja sig med platsen, folket och intrycken ännu.. jag är ju dessutom inte alls van vid den okristligt tidiga väckningen :D

men det är ju åtminstone en tröst att vi är flera med mindre effektiva eftermiddagar :D lycka till med fortsättningen på praktiken! :)

#4 - ellenlundis

Jag känner en vår-trötthet nu. Precis i höstas, då var man trött på mörker och kyla. Då var det Höst-trötthet. Men nu är de ljusare ute. :)

#5 - Christina

Jag är också så trött nu, har varit det en längre period. Antar det är en blandning av vårljuset och mycket att göra. Får väl helt enkelt lov att godkänna de där långa eftermiddagsvilorna på soffan ett tag till. :)