På en racingbana i Jurva

 
Ärligt talat, hur ofta hittar man på någonting speciellt på söndagar egentligen? Inte särskilt ofta. För det mesta går söndagarna åt till att ligga på en soffa och se på film eller göra någonting annat semionödigt. Men den här senaste söndagen var lite speciell faktiskt. Mikael, Toffe och jag styrde kosan hundra kilometer söderut, till Botniaring i Jurva. Vår plan för dagen var nämligen att heja på vår kompis Tommi som tävlar i Legends.
 

Legends är alltså en racingserie som är rätt populär här i Finland enligt vad jag har förstått. Om ni, likt jag, inte ens visste hur en Legendsbil ser ut så vet ni nu. De ursnygga bilarna ser i allmänhet ut att komma direkt från 40-talet ungefär. Tommis bil, nummer 62, är lila och lite extra fin.
 
 
Det duggregnade hela dagen, och sådär lagom till Tommis andra körning för dagen så började det förstås regna ännu mer. Men en sann racingförare låter sig inte stoppas av lite regn.
 
 
Det blev en spännande kamp på den blöta banan.
 
 
Och bra gick det! Tommi kammade hem ett silver i sin klass. Hurra! :)
 
 
Vissa firade med champagneregn precis som i Formel 1 på tv. Vi andra var glada över att ha tagit med oss paraplyer. Paraplyer kommer tydligen till nytta både vid champagneregn och vanliga regn. :)
#1 - PrinsessaVanessa

Vilka häftiga bilar :) det var då en fartfylld söndag!

Svar: Ja visst är de coola? :) Man får ju lust att hoppa in och köra ett par varv på banan med dem själv också.
TIDSTJUVEN

#2 - Vanessa Andersson

åhh fina finland, saknar det så! jag är halvfinsk ;)

Svar: Så roligt Vanessa! Kanske du får möjlighet att besöka Finland i sommar? :)
TIDSTJUVEN

#3 - Mimmi

Snygga bilder! Men Maria he märks att it do ha vari på na racing ;) sko ja ha fari ti Jurva som publik sko ja ha lagt på me fleecetröjo, vinterjacko, dubbla ytterbyxor OCH regnkläder :'D

Svar: Tack Mimmi! Haha, ere så? Ti mitt försvar måst ja säg att ja hadd jo entå både mösso å vantar på me... å fleecetröjo å regnjacko i bilin. Vissa på områdi gick me shorts. :'D Ja måst nåo kom å skåd på nästa gang do kör na varmans no å. E va spännand dähär! :D
TIDSTJUVEN

#4 - Divorce your horse

Vilka häftiga bilar!

#5 - Henrietta Nylund

Såg ju riktigt kul ut :)

#6 - VERONICA - fashion blog

Älskar bilarna! SÅ fina. Så himla balla bilder, grymt tjejen!! :) Ha en fin kväll!!