2015-10-15 | 13:17:00

Ett foto i timmen: tisdag

Nej vet ni vad! Nu är det dags för ett EFIT-inlägg tycker jag. Varsågoda att hänga med på tisdagen den trettonde oktober ur mitt perspektiv. Ett foto i timmen!
 
 
8:15. Jag vaknade och kikade ut genom gardinerna. Det såg ut att bli en solig dag och jag masade mig något motvilligt upp.
 
 
9:10. En dusch och en kaffekopp senare var jag redo att ta mig an dagen.
 
 
10:00. Jag packade ner kläder, täcke och kudde i en övernattningsväska, för just denna tisdag skulle jag sova över hos min kompis Ida i Vasa. IKEA-väskor av den där lite mindre storleken är för övrigt världens bästa övernattningsväskor.
 
 
11:00. Jag svarade på en hel hög med Galan-mail och ringde några företagssamtal. Sedan var det dags att hoppa i bilen och susa iväg mot Vasa.
 
 
12:15. Vid Academill var det soligt och vi hade Optica-möte. I år är jag ordförande för Optica, så det är mycket att hålla reda på. Optica är en fotoförening för studerande och andra intresserade i Vasa. Vi håller mest till i Åbo Akademi, men föreningen är öppen för alla. Vi har styrelsemedlemmar från både Novia och Hanken.
 
 
13:50. Vi tog lunchpaus eftersom vi ändå höll till i Café Ann-Mari och planerade sedan vidare. Vi funderade bland annat på höstens program. Snart börjar vi med "månadens fototema" varje månad, och oktobers tema är väldigt häftigt... ;)
 
 
14:30. Efter mötet satt Ida och jag kvar och funderade på skolarbeten.
 
 
15:15. När vi ansåg att skoldagen var avslutad körde vi en sväng via GW Galleria för att skaffa accessoarer till kvällens sitz. Den här kattinspirerade rånarluvan kunde man köpa på H&M:s barnavdelning, men den fick stanna kvar där.
 
 
16:00. Vi inhandlade mat. Chips, dipp och frukost.
 
 
16:15. Trottoarerna i Vasa var täckta av lönnlöv. De knastrade så mysigt när man gick på dem.
 
 
17:10. Jag avverkade några fler Galan-samtal när jag hade ett par minuter över mellan hårlockande och sminkning.
 
 
18:00. Tadaa! Redo för SPIrre-sitz med temat "Barnkalas". Jag hade Snurre Sprätt-tröja, björnöron, färgglad kjol och rävväska. Och kreppat hår förstås.
 
 
19:00. Det är inte varje dag man promenerar till Academill i sällskap av en Supersnäll Silver-Anna, en Batman, en prinsessa och en Bolibompadrake. :')
 
 
20:00. Vi hade vårt egna lilla S5-gäng i ena hörnet. Det blev första sitzen på mer än ett år för min del, och att få gå på sitz tillsammans med dessa sex brudar är verkligen guld. <3
 
 
21:05. Vi skrev fler toalettdikter än vi hade användning för, tog knasiga bilder och höll på att dö av skratt sjuttioelva gånger under kvällen. Jag hade glömt hur roligt det kan vara att gå på sitz.
 
 
23:00. Mindre roligt var det att köa till Ollis när sitzen var slut, för stället var redan fullt när vi kom dit så vi fick köa utanför i en och en halv timme. Men den som väntar på något roligt... Till sist slapp vi in och kunde slå klackarna i taket. :)
 
 
01:10. DJ Jae spelade bra musik, och efter ett par dansfyllda timmar ringde mat-och-sovklockan för oss gamlingar. Då var det dags att hämta pizza och gå hem och lägga sig för att orka upp till jobbet nästa dag. Snipp snapp snut, så var den oktobertisdagen slut.
Tidigare EFIT-inlägg hittas här: En fredag i november 2013,

Finheter
Isabelle

Kul inlägg!

Svar: Tack Isabelle! :) Jag tycker också att EFIT-inlägg är jätteroliga att läsa hos andra bloggare.
TIDSTJUVEN

2015-10-15 | 13:20:32 | http://nouw.com/bellss
Linda

Jag sko å måst göra ett tokode en bild i timmen inlägg :)

Svar: Jaa he tycker ja att du ska gör! :) Knepigast e bara att kom ihåg att faktiskt ta bilder från morgon ti kväll. Ja brukar oftast glöm bort e efter halva dan.
TIDSTJUVEN

2015-10-15 | 13:54:55 | http://lindasjolund.blogg.se
Linda

Ja he kan ja trou! åså ska man kanski jö na intressant under dagens alla timmar tå å. he e kanski it så intressant me ec. en bild på en dammsugar ^^

Svar: He e sant! All dagar e jo int lika händelserik. Men i och för sig tror ja å att e kan va intressant att si ho en "helt vanli" da utan na extra händelser sir ut. :) Allti gör man jo nainting.
TIDSTJUVEN

2015-10-15 | 14:57:57 | http://lindasjolund.blogg.se
Nina

Roligt inlägg ^^ Fina bilder, nyfiken på kattmössan haha :D

Svar: Kul att du tycker det Nina! :) Tack. Haha, ja den där kattmössan var verkligen succé. Perfekt för förskolekids som extraknäcker som bankrånare.
TIDSTJUVEN

2015-10-15 | 19:09:07 | http://ninozia.blogspot.com
Christina

Åh, dessa inlägg är alltid så roliga. :)

Svar: Härligt att höra! Jag utmanar dig till att också göra ett EFIT-inlägg någon dag. :)
TIDSTJUVEN

2015-10-15 | 19:39:02 | http://finachristinas.com
Daniela

Ja tycker också sånhär inlägg e så roliga! Å va fina bilder du har på din EFIT haha, mina va suddiga telefonbilder.. ja ska get up on your level nästa gång ;D (kanske..) hihi. Fina du!

Svar: Tack Daniela! :D Jag släpade med mig systemkameran under dagen, men kom knappt ihåg att använda den ändå. Så visst är det suddiga telefonbilder här också, men det gör inget tycker jag. Telefonbilder kan också vara roliga! :)
TIDSTJUVEN

2015-10-16 | 07:39:04 | http://www.autre.fi/bloggar/krooks/
Kommentera:
Kom ihåg mig?