2015-11-01 | 18:32:00

Odd Molly-drömmarna gick i uppfyllelse

Inlägget är ett samarbete med Odd Molly.
 
 
Det fina med drömmar är att de ibland går i uppfyllelse.
 
Minns ni att jag för ett tag sedan bloggade om hur gärna jag skulle vilja ha en Odd Molly-kofta? Jag drömde till och med om dem på nätterna och alla Facebook-annonser föreställde Odd Molly-koftor efter att jag surfat runt på så många webshoppar. Föga anade jag att Odd Mollys huvudkontor kort därpå skulle skicka en kofta åt mig i recensionssyfte... Men det var just det som hände. Drömmen gick i uppfyllelse!
 
Jag fick själv välja ut min favoritkofta - vilket inte var det lättaste bland alla ljuvliga alternativ. Jag trakasserade sambon, mamma och mina vänner med bilder på olika koftor och var till och med tvungen att slinka in till en Odd Molly-återförsäljare för att testa de olika modellerna innan jag slutligen kunde bestämma mig. Efter att ha provat modellerna Knitted Wings, Canna Cardigan och Lovely Knit Jacket visste jag vilken jag ville ha. Den nya Knitted Wings-modellen ser nämligen helknasig ut på min kropp och Canna-modellen är lite för kort i ryggen på mig, så det stod klart att det är den klassiska Lovely Knit-modellen som passar mig bäst.
 
 
Valet föll till slut på en Lovely Knit Jacket i färgen Bright Cherry. Mer Maria än så kan det helt enkelt inte bli! Koftan är 100% bomull, vilket gör den väldigt mjuk och följsam. Enligt mig passar den perfekt att använda som tröja nu när det är kyligt ute, och under sommarhalvåret kan man säkert använda den som en sommarjacka.
 
 
Detaljerna på den är verkligen fina - speciellt den lilla Odd Molly-fågeln på axeln. Det tog sin tid innan jag fick hem koftan, för det första paketet försvann spårlöst någonstans mellan Sverige och Finland (kanske var det någon frusen stackare på posten som behövde en tröja?). Den andra gången gick det bättre, för då kom paketet med lastbilsleverans ända fram till min ytterdörr. Många många pluspoäng får Odd Molly för sin suveräna kundtjänst!
 
 
Storleken då? Jag hade hört att bomullskoftorna är större i storleken än yllekoftorna, så jag var lite fundersam kring vilken storlek som passar mig bäst. Eftersom min vanliga storlek är M valde jag att ta storlek 2 på Odd Molly-koftan. Det visade sig vara ett bra val, för storlek 2 sitter som gjuten på mig. Den här koftan kommer jag verkligen att använda till lust och leda i många år. ♥
 
 
Visste ni förresten att Odd Mollys grundtanke är att inspirera tjejer till att följa sina drömmar och bryta sig loss från konventionerna? Det är en sjukt bra grundtanke tycker jag. Den tanken ska jag inspireras av varje gång jag bär min kofta. ♥
 
Odd Molly Lovely Knit Jacket får 5 av 5 stjärnor från Tidstjuven.com.

Finheter
Nimo

Åhh vad fin

Svar: Ja, visst är färgen härlig? Piggar verkligen upp nu under det mörka halvåret.
TIDSTJUVEN

2015-11-01 | 18:53:26 | http://nouw.com/nimom
Petra Nordqvist

Visste inte alls om deras grundtanke! Verkligen fint och vilket dröm samarbete!!! :D

Svar: Jag hade inte heller hört talas om grundtanken tidigare, men när jag läste om den är det ju plötsligt så självklart. :) Just nu har Odd Molly dessutom ett projekt då de uppfyller ett antal tjejers lite mer "speciella" drömmar. Här kan man läsa mer: http://oddmolly.fi/oddproject
Helt klart det drömmigaste samarbetet någonsin! :)
TIDSTJUVEN

2015-11-01 | 19:18:46 | http://www.petra.for.me
Carolinahannamaria

Åh Odd Molly koftorna är såå fina! Jag har själv en blå i samma modell och har redan använt den flitigt. :)

Svar: Håller verkligen med dig! :) De passar så fint både till vardag och fest. Åh, den blåa är också superfin. <3
TIDSTJUVEN

2015-11-01 | 19:20:13 | http://carolinahannamaria.blogspot.com
ellenlundis

Va mysig den ser ut. :)
Fina bilder förresten.

Måste bara tipsa min serieblogg http://bibelgangget.blogspot.se/ :D Hoppas att du kommer att gilla den. Försöker lägga upp inlägg där så ofta.

Svar: Tack så mycket Ellen! :)
Jag kikade in på din serieblogg nu. Den är jättefin! Jag har sett dina serier på Instagram också. Lycka till med serieboken och hoppas att något förlag nappar och vill trycka den. :)
TIDSTJUVEN

2015-11-01 | 19:25:05 | http://finlandsgullet.wordpress.com/
Nadia

JAAA!! Men herreguuud vilken LYX! Jag har spanat som en dåre för dej, men inte hittat nån i bra prisklass. Det här var ju toppen. Du passar jättebra. Nu har du ett plagg som aldrig lämnar din garderob.
Har du förresten sett videklippet om när Odd Molly hjälper en tjej att uppfylla hennes dröm? Så vackert!

Svar: Tack så jättemycket för att du har spanat Nadia! <3 Jag har på känn att jag kommer vilja ha den här modellen i fler färger så småningom, så snart börjar jag väl smygspana lite igen jag också. Men först ska jag mysa lääänge med min körsbärsröda Molly.

Jo, jag har sett videoklippet. Det är verkligen ett härligt projekt! Jag älskar att de dessutom valt att involvera enbart kvinnor i hela processen - allt från designers till artister. Så otroligt inspirerande! :)
TIDSTJUVEN

2015-11-01 | 19:45:47 | http://nadiaboussir.com
iics

Vackra vän. ♥

Svar: Kram <3
TIDSTJUVEN

2015-11-01 | 19:52:10 | http://ordomettliv.blogspot.com
Saragunmarie

Bra val, superfin! :)

Svar: Tack Sara! :)
TIDSTJUVEN

2015-11-01 | 19:58:06 | http://saragunmarie.vimedbarn.se/
Matilda Wikblom

men åh vad skoj att de kontaktade dig! Superfin kofta och härliga bilder i olika miljöer :)

Svar: Tack så jättemycket! :) Bilderna är fotograferade vid Kyroboas. Alltså där var Oravais teater har sin sommarteater på somrarna.
TIDSTJUVEN

2015-11-01 | 20:17:19 | http://fashionsafari.blogg.se/
Linda

Men va fin! jag vill å ha en odd-molly kofto !! jättefina bilder åxå! :)

Svar: Tack så mycket! :)
TIDSTJUVEN

2015-11-01 | 21:33:41 | http://lindasjolund.blogg.se
Karolina

Åh den är jättefin på dig! :)

Svar: Tack så mycket Karro! :)
TIDSTJUVEN

Julia

Grattis till en bra investering investering för garderoben! Jobbar själv i en butik som säljer bal Odd Molly och alla mina plagg från OM håller otroligt bra. Kom ihåg att förvara den på hyllan i garderoben och inte hängande på en hängare när den är 100%bomull :) tips tips hehe

Svar: Tack! Det måste vara otroligt frestande att jobba omgiven av Odd Molly-plagg, hehe. Tack så jättemycket för tipset om att den ska förvaras på hyllan! Jag har redan hängt upp den bland kavajer och klänningar, men nu får jag genast vika ihop den på en hylla istället. Töjs den ut om man har den att hänga? Om du har andra bra råd på lager, t.ex. tvättråd, tas de emot med tacksamhet. :)
TIDSTJUVEN

Ronja Flygare

Rena rama dröm samarbetet dehär ju, avundsjuk :D
Riktigt fin färg o passar dig bra!

Svar: Ja, verkligen det roligaste bloggsamarbetet jag någonsin haft. <3
TIDSTJUVEN

2015-11-02 | 15:58:41 | http://byronja.blogg.se/
Daniela

Jag e inget fan av Odd Molly, men kan ändå tänka mig hur glad du måst ha blivi! Typ som att Michael Kors sku ha fråga mig om ja vill gör ett samarbete :DDD

Svar: Ja exakt! Rena rama drömmen. Bra liknelse. :D
TIDSTJUVEN

2015-11-02 | 17:22:14 | http://ddanielas.blogg.se
Anonym

Vad fin Du är Maria i Odd Molly koftan!
Ljuvliga foton åter en gång ;-)
Kram, fastern

Svar: Tack så jättemycket! :)
Kram <3
TIDSTJUVEN

2015-11-03 | 11:41:26
AktivaDagar-Camilla

Fin, och vad roligt att få göra ett sånt samarbete! Själv går jag nu och trånar efter Odd Mollys SKIDOR! Har haft en hel del Mollysar i garderoben genom åren, med lågt PPA; Pris Per Användningstillfälle... :)

2015-11-13 | 12:04:20 | http://aktivadagar.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?