På besök hos Dress Like Marie

 
Igår efter jobbet mötte jag upp med mamma och så for vi till Dress Like Marie som har öppet hus alla helger nu i höst och vinter. Dit borde ni titta in tycker jag! Det finns så otroligt mycket fint. Spana till exempel in alla coola ringar och piffiga diadem! :) Mamma hittade en jättefin tunika och själv köpte jag en snygg svart scarf.
 
 
Dress Like Marie är Oravais egna lilla klädaffär med häftiga kläder och accessoarer för alla kvinnor. Marie (energiknippet på bilden ovan) åker till Spanien ett par gånger per år och handplockar unika kläder till affären. Som kund kan man sedan antingen samla ihop väninnorna och boka in en personlig stylingkväll i hennes affär eller kika in när det är öppet hus. Ett riktigt häftigt koncept som absolut är värt att uppmärksammas.
 
 
Tunikor, toppar, leggings, byxor, vinterkappor, skor, smycken, halsdukar, väskor... Dress Like Marie blir bara bättre och bättre med åren - i takt med att företaget växer sig större. I affärens alla skrymslen och vrår gömmer sig finheter och det senaste året har Marie dessutom öppnat en webshop, så nu kan man handla via nätet också om man inte har vägarna förbi Oravais. Det var dagens tips det. :)
 
Hoppas att ni har haft en trevlig helg!
#1 - Elin

Jätte fina bildet! :) vad har du för kamera?
Jag har en Canon EOS 550D och får inte alls lika fina bilder

Svar: Tack så mycket Elin! :) Jag fotar med min gamla Canon EOS 450D som jag har haft i evigheter.
Knepet för att bli en bättre fotograf är att öva öva öva. :) Det blir också "finare" bilder om man fotar med manuella inställningar istället för automat.
TIDSTJUVEN

#2 - PJ

Dress like Marie har jag hört talas om trots att jag är man och inte är speciellt intresserad av kläder. Jag funderar på om hon inte skulle ordna en kryssning på Wasaline en helg för alla modeintresserade damer i landskapet och visa sina kläder. T.ex. en lördag med shopping också i Umeå en stund.

Svar: Det där låter ju som en riktigt häftig idé hördu! Du får minsann ta och maila Marie med din affärsidé. ;)
TIDSTJUVEN

#3 - Mimmi

ååh demde kängona sko ja vila ha!!!

Svar: Jaag å (ifall ja int redan sko ha ett par kängor). Dem e jättesnygg! :D
TIDSTJUVEN

#4 - emzi

Jag vill ju ha allt! :D

Svar: Jag också! ;)
TIDSTJUVEN

#5 - Christina

Hon har fantastiskt fina grejer, har flera smycken, väskor och klädesplagg i min garderob som jag köpt hos henne. Verkligen värt ett besök. :)

#6 - Mima

WOW. En sån där affär skulle jag mer än gärna besöka! Ser härligt ut. Älskar den där idén om att varje plagg är unikt och att typ ingen annan har ett likadant klädesplagg som jag :) Måste lägga till "besöka oravais" på min to-do-list :D