2015-05-02 | 19:58:00

Ett regnbågsfärgat moln över Vasa

 
Förra året deltog vi i Finlands första färghinderlopp och idag var det dags för en favorit i repris - Väriestejuoksu i Vasa. Vi hade skaffat biljetter redan i november förra året, men imorse var vi väl så där lagom taggade hela gänget och ångrade nästan vårt beslut. På vägen till Vasa insåg nämligen Sara, Cila, Louise och jag hur otränade vi (mest jag) var. Väl framme i Vasa mötte vi upp med Annika och Challo som befann sig på samma peppnivå som oss, det vill säga ska-vi-stanna-hemma-på-soffan-istället?-nivån.
 
När klockan slog två drog loppet igång efter lite uppvärmningsgymnastik och vi startade redan i den första startgruppen. Genast när vi kom oss ut på banan och anlände till det första hindret, en stor rutschkana med ett skumbad, fick vi lov att inse att det skulle bli en riktigt rolig dag!
 
 
Precis som förra året bestod loppet av allehanda hinder, allt från rutschkanor till klätterhinder, och massvis med färg. Hela loppet var fem kilometer långt och det spelade ingen roll hur vältränad eller otränad man var - lika roligt var det oavsett!
 
 
Det allra bästa med Väriestejuoksu är slutfesten när man kommit i mål. Då får man kasta färgpulver i luften och dansa loss i ett regnbågsfärgat pulvermoln. Och så får man medaljer och godis. :')
 
 
Efter att vi festat klart i regnbågsmolnet gick vi i samlad tropp till Annikas för att byta om och tvätta bort färgen ur ansiktet. Vi firade att vi sprungit den fem kilometer långa hinderbanan med middag på Amarillo... och upptäckte att vi fortfarande hade blå färg i öronen och grön färg i håret. Inte konstigt att folk tittade lite konstigt på oss. ;)
 
Tusen tack för idag, tjejer! ♥
Repris igen nästa år?

Finheter
Linnea

Å jag har funderat på att göra det där själv jag något år! :D och urfina bilder du fick därifrån!

Svar: Tack så mycket Linnea. :) Du ska helt klart passa på att springa det nästa år!
TIDSTJUVEN

2015-05-02 | 20:36:19 | http://blommali.blogg.se/
JoLi

Den där rörliga bilden blev verkligen cool! Snyggt gjort.

Svar: Så roligt att du tycker det! Tack så mycket Johanna. :)
TIDSTJUVEN

2015-05-02 | 21:25:31 | http://morgonstunder.com
Den Svenska Drömmen

Åååh va kul! Vi har nåt liknande här i Linköping snart såg jag, kanske man borde anmäla sig ;)

Svar: Jaa du ska absolut ta chansen! :D Det är toppenkul.
TIDSTJUVEN

2015-05-03 | 11:52:13 | http://caroline.vimedbarn.se
Maria Ekblad

Åh vad roligt det ser ut :D

Svar: Det var superkul! :D
TIDSTJUVEN

2015-05-03 | 18:34:05 | http://dreamsof.se/
Frida

Fy så roligt! Det där vill jag också göra! :D

Svar: Du får ta och googla ifall det ordnas någonting liknande nära dig. :D Det brukar oftast heta någonting i stil med "Color Run".
TIDSTJUVEN

2015-05-03 | 19:01:59 | http://fridapluppjakobsson.blogg.se/
Kommentera:
Kom ihåg mig?