Sommar, sol och (inte så värst) lediga dagar

Det här med att blogga på sommaren... det går inte så bra. Speciellt inte när man har treskiftesjobb. Jag lämnade er visst vind för våg i torsdags och har inte ens hunnit läsa igenom alla kommentarer på Backa Zara-inlägget. Men det ska jag göra nu, för nu har jag äntligen lite tid över. Ni kanske undrar vad jag har haft för mig hela helgen? Vi kör en liten recap med mobilbilder!
 
 
I fredags var jag ledig och passande nog var det sommarens hittills varmaste och soligaste dag. Jag tog alltså lunchen med mig till stranden...
 
 
...och låg där och stekte tillsammans med Mimmi och Louise i fem timmar. Årets första dopp tog jag förstås också.
 
 
På kvällen blev det ännu mer kompishäng och ett besök till Maxmodansin med gänget. Riktigt kul med spontanfest och lite Vörådagspartaj!
 
 
På lördagen jobbade jag mellan nio på morgonen och nio på kvällen, för då tryckte vi in alla kids i två stycken bilar och susade iväg till Ähtäri och Tuuri på äventyr. Det var väldigt lyckat! Vi såg både vargar och björnar och till och med en kinesisk röd panda. Jag hade med mig systemkameran också, så lite bilder på djuren kommer så småningom. Jag var kanske ivrigast av alla under resan. ;)
 
 
På lördagkvällen hann jag bara komma hem och byta om innan sambon och jag susade iväg till Klacken i Lillby tillsammans med en kompis.
 
 
Där lyssnade vi på Alina Devecerski, åt grillmat och minglade. Helgens andra spontanfest blev därmed lika rolig som den första.
 
 
Sedan har jag jobbat ännu mer, druckit tusen koppar kaffe och ätit världens godaste mellanmål. Är lite trött efter gårdagens kvällsskift följt av dagens morgonskift (ibland kunde man lika gärna övernatta på jobbet känns det som). Men ack så härligt att det äntligen är sommar på riktigt nu!
Vad har ni andra haft för er under helgen?
#1 - Christina

Tid att blogga och läsa bloggar finns det bara sent om kvällarna nu, känns det som. Men tjaa, jag har nog mest bara njutit av helgen på alla möjliga olika vis. :)

Svar: Härligt att du har hunnit njuta av helgen! :)
TIDSTJUVEN

#2 - maria at inredningsvis

Du har fångat allt med Svensk sommar i ett nötskal med de fina foton :)

Idag har jag badplats lista på bloggen :)

Ha en härlig fortsatt vecka

LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

#3 - Nina

Bloggen har också blivit lite lidande för mig, när det är bra väder har man passat på att vara utomhus istället :)