Privat shoppingkväll i favoritaffären

 
Nu är julklappsshoppingen äntligen inledd! Igår kväll bjöd Mimmi in sina vänner och familj till en kundkväll i blomster- och presentaffären Amalia i Nykarleby. Amalia är som bekant min absoluta favoritbutik, så ni kan ju kanske gissa att jag tackade ja till inbjudan på direkten. ;) Under kvällen bjöd Sandra på snacks, glögg (hur smart är det inte att använda en snygg kruka som bålskål?), rejäl rabatt på alla inköp och små presenter.
 
 
Jag var sådär lagom mosig i huvudet efter nattskiftena, så det kändes väldigt lyxigt med en privat shoppingkväll. Nykarlebybutiken är den största av de tre Amalia-butikerna och alldeles fullproppad med finheter.
 
 
Jag försöker att köpa så många julklappar som möjligt från lokala företag i år, och Amalia är en butik som jag mer än gärna stöder. Amalia finns som bekant i Oravais, i Nykarleby och i Vasa men också på nätet. Förutom vackra blomsterarrangemang och planteringar så har de produkter från bland annat Bruka Design, Pearls for Girls, Woodwick, Wikholm Form, Bloomingville och Meraki.
 
 
Krämerna och tvålarna från Meraki såg verkligen fina ut.
 
 
Om man inte hinner fixa egna julkort och tags till julklapparna finns det många snygga alternativ vid Amalia.
 
 
Jag har fått lite dille på rosa och skulle gärna vilja ha en rosa julstjärna i år. Och ett tips till tomten: den grafiskt mönstrade tvålpumpen från Cult Design skulle mer än gärna få flytta in i vårt badrum. ;)
 
 
För den som gillar Cotton Boll Lights finns det många färger att välja mellan i Amalia. Och så många väldoftande ljus!
 
 
Alla fick varsin krans av lingonris och en chokladdoppad ros med sig hem från kvällen. Och jag passade förstås på att handla julklappar. Tack för en trevlig kväll, Mimmi och gänget! ♥
#1 - Sandra

Ååååå vilken fin tvålpump!! Jag behöööööver! Kan du köpa åt mig o köra hem den? Tack, puss ;)

Svar: Den är ju bara för snygg! :D Jag vet inte riktigt om jag hinner med en hemkörning till Ekenäs före jul dock. ;) Men du kan beställa den på nätet: http://www.amalia-inspiration.fi/sv/badrum/1046-kub-pump-pixel-rosavit.html
TIDSTJUVEN

#2 - Isabella

ser ut som en underbar affär!
och gud vad kul att du gillade min rese-video <3 kram

#3 - Linda

Fina bilder Maria! :)

#4 - Ida-Marie

Super mysigt :D

#5 - Helene

Men så mycket fint!! Förstår att det är din favoritbutik. :-) burkarna med djurlocken var himla söta!