Sommarens mest omtalade loppisfynd

 
Mimmi bjöd in till Perfect Home-party (omg, så mycket fint det finns att dregla över i deras julkatalog!) ikväll. Jag har alltså fått hänga med härliga människor och äta massa godsaker hela kvällen. Inte särskilt illa alls minsann. ;) Och så fick jag äntligen se hur sommarens mest omtalade loppisfynd ser ut i användning. Alltså  träbänken! Den där bänken, den har verkligen funnit sin plats här i världen. Den är som gjord för att stå under tavelväggen i Mimmis och hennes sambos lägenhet.
 
 
Jag är för övrigt helt dödsavundsjuk på deras vindsvåningslägenhet och dreglade minst lika mycket över den som över prylarna i katalogen. Mimmi bjuder ofta på inredningsbilder från lägenheten på sin blogg, men det är ju en helt annan sak att se någonting "på riktigt". Nu har Mimmi utlovat en videoblogg med en rundtur i lägenheten så den får ni för allt i världen inte missa! Där snackar vi verkligen "perfect home" i ordets rätta bemärkelse. Gaaahhh. Mimmi, när kan jag flytta in? Jag kan till och med tänka mig att ta den där läskiga skrubben i badrummet i värsta fall. 
#1 - Jessica

Deras grejer e så fina! Vågar inte ha ett sånt party hahaha

Svar: Jaa, det är de verkligen! Och inte så faaasligt dyra heller, om man kisar med ena ögat. Jag vågar inte heller ha ett party, för det finns viss risk att jag inte skulle låta konsulten packa ner alla grejer igen när det är slut. ;)
TIDSTJUVEN

#2 - Mimmi

nämen åå, tack för ett superfint inlägg! *blir generad*

jär finns e nog rym, bara ti flytt in tå do känder för e! kan göra liti rym längst bak i badrymsförrådi fäädit ;)

Svar: Yay, va bra. Tå tar ja ande sängin som fanns tär färdigt, så behöver ja bara ta med me lakan å en sovsäck. ;)
TIDSTJUVEN

#3 - Isabella

underbar bänk! :)

Svar: Ja verkligen! :) Mimmi fyndade den för en billig peng på ett gårdsloppis i somras.
TIDSTJUVEN

#4 - Emelie

Så mysigt det ser ut! Där på bänken är det minsann höststämning :)

Svar: Visst är det :) Hela Mimmis lägenhet är som tagen ur ett inredningsmagasin. Någon borde helt klart göra ett inredningsreportage där.
TIDSTJUVEN

#5 - Emelie

Absolut! Inredningsreportage nästa ;D

#6 - Sara

Den minns jag :D Och den ser ju verkligen ut att passa in superbra där! Så snygg!