Sista chansen nu!

 
Om ni ännu inte har anmält er till årets största blogghappening i Österbotten så är det hög tid nu! Inatt går anmälningstiden till Bloggjulfest14 ut, och är ni alltså inte anmälda före midnatt så har ni missat chansen att vara en del av denna fantastiska galakväll i vintermörkret. Det kostar inte mer än en 20-lapp, så skynda, skynda att slänga iväg en anmälan till bloggjulfest14@outlook.com.
 
Många av er kanske är lite nervösa eller oroliga för att ni inte ska känna någon på festen? Att alla andra ska ha mycket "större" bloggar och att ni själva inte platsar på festen? I så fall ska ni knyckla ihop de tankarna till en fin liten boll, ta sats och slänga dem pricksäkert i skräpkorgen på direkten. Det här är en bloggjulfest för alla finlandssvenska bloggare i nejden och man behöver absolut inte vara nervös över någonting. Jag lovar! :) Det finns ett par platser kvar, så ni får gärna tipsa era bloggande kompisar också.
 
Det spelar ingen roll om man har fem eller tusen läsare om dagen. Om man är en trött hemmamamma eller en fashionabel modebloggare. Alla är precis lika välkomna till Juthbacka den 28.11, och det är just det som gör den här bloggjulfesten till den bästa i hela världen. Det blir mingel, fotovägg, festtal, goodiebags och middag. Helt enkelt en härlig och avslappnad kväll bara. Jepp. Ses där!
#1 - Andreas

Sko no ha ve skoj att koma men tå man e fast jär i hesa! :/

#2 - Saragunmarie

Ja längtar så ja spricker :D

#3 - daniela

alltså de låter SÅ kul, e så lessen att jag missar :/