Bloggjulfest14 på Juthbacka

 
Anmälningar skickas per mail till BloggJulfest14@outlook.com
Arrangörer: Carro / Janina / Annika / Maria / Josefina / Ida-Marie
Ni får gärna nämna i mailet om ni har några eventuella dieter eller allergier. Anmälningarna är bindande eftersom det finns begränsat antal platser, så det är alltså viktigt att ni hör av er om ni får förhinder. Betalningen sker på plats (kontant). Har ni några frågor eller funderingar är det fritt fram att ställa dem här i kommentarsfältet. :) Angående transporter och dylikt så ordnar vi gärna gemensam busstransport från båda hållen om tillräckligt stort intresse för samåkning finns. Jag hoppas verkligen att vi ses den 28:e för det här kommer bli en så fantastiskt rolig, julig och fin kväll med galatema. ♥
#1 - Nina

Nämen nej :( Då har gubben julfest. Får sikta på nästa event istället! :)

Svar: Ni lyckas inte organisera det så att ni kan gå på varsin julfest på något vis? Det hade ju varit toppenkul om du också kunde komma! :)
TIDSTJUVEN

#2 - Nina

Vad roligt! :) Anmälan är redan skickad :) Hoppas ni fick emot om allergin som jag glömde skriva i första mejlet

Svar: Tjohej, så bra :D Vi ses i Nykaabi!
TIDSTJUVEN

#3 - Saragunmarie

Jee, nu har jag anmält mig! Det ska bli såå skoj :D Jag hoppas bara att jag får må bra just den där dan! :)

Svar: Tjohooo, så bra! :D Jag håller tummar, tår och lillfinger för att du ska få må toppen just den där fredagen. :) ♥
TIDSTJUVEN

#4 - Mimmi

jihuu va rolit! vejt itt ho ja ska VÅG men, he e väl några bekanta ansikt tär... galatema, måst man ha längklänning tå!? :O

Svar: JAA SÅ KUL! :D Klart att do vågar. Jag e jo tär *blink blink* ;) Man får ha på se precis va som helst som man tycker att passar ti temat. Lång eller kort klänning e int na skillna. :)
TIDSTJUVEN

#5 - Hanna

Äsch, det är adventskonsert i Åbo just den kvällen! Annars sku jag ha kommit hemhem ;)

Svar: Ajdå, typiskt. Men adventskonserten blir säkert mycket fin den också. :) Det händer alltid så mycket veckorna före jul, så alltid krockar det med någonting hur man än ställer.
TIDSTJUVEN

#6 - Interior by Sofia

Yeei! va roligt:) anmälan inskickad!

Svar: Wohoo, härligt Sofia! :D Då ses vi där!
TIDSTJUVEN

#7 - Linda

Wohooo :D va roligt dehär kommer bli!

Svar: Jaa-a, det kommer bli helt knasbra ju! :D Tänk - en hel herrgård full med galafina bloggare. :')
TIDSTJUVEN

#8 - Kitty

Anmälan inskickad! Can´t wait!!

/Kitty

Svar: Dubbelgilla! :D
TIDSTJUVEN

#9 - Sara

Åh NEJ jag kan inte komma!! :( vad jättelessen jag blir!

Svar: Nejmen. Åhh. :( Inget som går att boka om på något vis?
TIDSTJUVEN

#10 - Lillon

Säger som Mimmi, hur ska jag våg :D Men någongång ska ju va första :)

Svar: Friskt vågat hälften vunnet. ;) Ja lovar att e int kommer vara he minsta pinsamt! Bara kul. :)
TIDSTJUVEN

#11 - http://carloine.com

Åh, förra bloggträffen hade jag inte möjligt att närvara och denna gång har jag fotoarbete den kvällen. Verkar som att det inte är riktigt meningen att jag skall klä upp mig eller lära känna andra bloggare. :( HOPPAS att det kommer fler tillfällen och att ni får en rolig kväll!

Svar: Nämen suck, du har nog verkligen inte bloggträffsoddsen på din sida verkar det som. Nästa gång jag är med och ordnar någonting ska jag fråga dig om datum först. ;) Lycka till på fotojobbet! :)
TIDSTJUVEN

#12 - Nina

Hade gubben varit i knutarna på julfest hade jag absolut kommit, men dom ska va på Wasaline.. Så hönsmamman vågar inte dra iväg så långt bort då.

Svar: Fullt förståeligt att du stannar hemma. Det blir ju lätt så här i julfesttider - så mycket roligt på allt för kort tid.
TIDSTJUVEN

#13 - Pernilla

Oj va kul! Har också amält mig nu :) Hoppas man ryms med.

Svar: Så roligt Pernilla! :D Som tur är så är herrgården stor, så vi ryms många bloggare att samlas där. :)
TIDSTJUVEN

#14 - Sara

Tyvärr är det helt omöjligt att boka om. Svaret på vad jag ska göra istället har jag bloggat om för 2 minuter sedan :D Jag kommer förstås att ha det helt superbra. Men äsch vad synd att jag missar detta!

Svar: Men Sara, det där är nog en heeeelt giltig orsak till att missa bloggfesten! Shit, nu blev jag allt lite avis på dig. :D
TIDSTJUVEN

#15 - Maritza

Vad typiskt Sara missar annars skulle jag ha kommit med :) Nästa gång! :D

Svar: Kom ändå! :D
TIDSTJUVEN

#16 - Jenna

Åh jag råkar va i pampas den helgen men kan ändå inte komma, så synd! Verkar sjukt roligt iaf :)


Har btw flyttat min blogg så gå gärna in och följ den nya, kram!
jennavierinen.blogspot.fi

#17 - Sandra A

Jätte kul! Anmälan skickad! :)

#18 - Rebecka

Det låter jätteroligt och häftigt med galatema! Undrar som en annan här uppe också....ska man våga? Haha, skulle kanske vara bra om man gjorde något utanför bekvämlighetszonen ibland fast det är lite skrämmande då man inte känner någon. :P

Svar: Men klart att du ska komma!! :D
TIDSTJUVEN

#19 - Helena S

Ville bara hälsa att det är jättekul att se att det har kommit en ny generation aktiva bloggare, aktiva i bemärkelsen att ni ordnar träffar och fester och annat kul som började falla bort när första generationen fick omprioritera. Det är ett fantastiskt sätt att träffa människor på och några av mina närmaste vänner har jag träffat genom bloggandet som jag själv hjållit på med i diverse bloggar de fem senaste åren. That's all! Hoppas ni har en kul fest däruppe!

Svar: Tusen tack Helena! Den här kommentaren är verkligen guld värd ska du veta. Det är just sån här feedback som gör att man orkar satsa och blir inspirerad till att ordna alla möjliga roligheter. Vi ska absolut göra vårt bästa för att det ska bli en oförglömlig bloggfest! :)
TIDSTJUVEN

#20 - sofiasmode

Kollade kalendern och jag råkar vara i vasa den helgen! Måste dock höra med er ifall ni planerat in någon transport från Vasa?:) Kommer absolut isåfall :)

Svar: Åh, super! :D Jag är inte helt säker på hur det blir med transporterna ännu. Anmälningstiden går ut imorgon, så efter det kan vi kolla hur stort intresset för t.ex. busstransport är. Men eftersom det är många som är på väg från Vasa-hållet så går det ju absolut att ordna med samåkning i bilar i alla fall! :)
TIDSTJUVEN