Spännande saker är i görningen

 
Om ni har läst Ida-Maries blogg på sistone så kanske ni sett att vi hade en liten bloggträff igår, hon och jag. Vi bänkade oss vid Café Fredrika i Jeppis och beställde varsin lyxig kaffe och lite tilltugg. Sedan slog vi våra kloka huvuden ihop och planerade bland annat massvis med spännande grejer inför blogghösten. Alltså ni skulle se när Ida-Marie och jag träffas - det bara sprutar idéer ur oss och vi är lika taggade båda två! Haha. :D
 
För närvarande har gruppen Finlandssvenska bloggare 499 medlemmar. 1 medlem från 500! Helgalet. När vi når 500 ska det firas som sjutton, med en massiv överraskning till alla medlemmar. ;) Men mer om det får ni höra lite senare (kanske redan imorgon?) och vi har cirka tusen och en grejer att fixa innan dess. Jag är så enormt peppad inför den här blogghösten att det inte är klokt ens. Hoppas att ni också är det! :)
 
Psst! Glöm inte att vara med och tävla om en personlig almanacka.
#1 - anna

Så spännande, bra jobbat :)

Svar: Tack ska du ha Anna! :)
TIDSTJUVEN

#2 - marica

vad ni är duktiga och drivande!

Svar: Men tack, så snällt. :) Du om någon borde ju veta hur härligt det är att jobba på ett projekt tillsammans med någon annan som är lika intresserad och ivrig som en själv. :)
TIDSTJUVEN

#3 - Hemma Hos Felicia

Så kul att ni har blivit vänner genom era bloggar!! :)

Svar: Jaa! :D Jag är verkligen glad att jag har lärt känna Ida-Marie. :)
TIDSTJUVEN

#4 - Jenni

Vad spännande! Jag har själv kommit igång med bloggen igen med hjälp av gruppen och också fått nästan tillbaka alla läsare! :)

Svar: Så härligt att höra att du har blivit inspirerad av gruppen! :D Det har jag också blivit.
TIDSTJUVEN

#5 - Christina

jee, blogghösten 2014 kommer bli fantastisk tror jag! :)

Svar: Garanterat!! :D
TIDSTJUVEN

#6 - Silje

Jee vad kul med sååå många bloggare! :D Blir en kul blogghöst!

Svar: Jaa verkligen! :D Det kommer bli legendariskt. Imorgon eller i övermorgon kommer mer info om den stora överraskningen. :D
TIDSTJUVEN

#7 - Silje

Så spännande :D
Jag tycker det vore så kul å få till någon stor bloggträff någonstans :) Verkar som om det här med blogg gala har dött ut.

Svar: Absolut! :) Bloggträffar är faktiskt en av de saker som vi har funderat på att dra igång i höst- eller vintermörkret. Vi får se hur det utvecklas. :)
TIDSTJUVEN

#8 - daniela

absolut e vi de, i alla fall jag :D

Svar: Yay! Kul att höra :D
TIDSTJUVEN

#9 - Jarina

Vad kul att den finlandssvenska bloggvärlden aktiveras lite! :) Bra initiativ av er tycker jag.

Svar: Härligt att du också tycker det! :D Tack så mycket!
TIDSTJUVEN

#10 - Ida

Jag funderar lite på att om jag som svenskspråkig i Finland skulle kunna gå med, fastän att jag inte har nån härlig finlandssvensk dialekt utan har vuxit upp i Sverige? ;P

#11 - Ida

skickar igen, haha: Jag funderar lite på att om jag som svenskspråkig i Finland skulle kunna gå med, fastän att jag inte har nån härlig finlandssvensk dialekt utan har vuxit upp i Sverige? ;P

Svar: Jag ber om ursäkt, jag hade helt missat din förra kommentar! Svaret lyder i alla fall så här: alla som identifierar sig själva som finlandssvenskar är självklart varmt välkomna med. :) Dialekten hänger det verkligen inte upp sig på.
TIDSTJUVEN

#12 - Ida

Svar på svar: Ingen fara! :D Då ska jag se till att gå med :)

Svar: Härligt! :D
TIDSTJUVEN