Nytt läsår: Vinn en personlig almanacka!


 
Äntligen tävlingsdags! Som många av er vet så älskar jag de ursnygga kalendrarna från Personlig almanacka. De är femtioelva gånger snyggare och mer praktiska än sådana som man hittar i butikerna, så år efter år har de fått hjälpa mig att hålla ordning på livet. Varje höst brukar jag i samarbete med Personlig almanacka dela ut ett presentkort på valfri kalender till en av mina fina bloggläsare och i år är givetvis inget undantag. :) Tävlingen startar idag och pågår till och med den 3 september.

Personlig almanacka finns på svenska, på finska och till och med på finlandssvenska (med finlandssvenska namnsdagar i den svenska upplagan), så alla är varmt välkomna att vara med och tävla. Vinnaren får välja storlek, ladda upp egna bilder till fram- och baksidan och bestämma precis hur den ska se ut på insidan enligt egna behov. Jag satt nyss och pysslade ihop min egen beställning inför hösten och väntar nu med spänning på att min personliga almanacka ska dimpa ner i postlådan.
 
För att vara med och tävla:
Motivera kort varför just du vill vinna en Personlig almanacka. Glöm inte att ange din mailadress när du kommenterar så att jag kan kontakta dig om du vinner.

Vill du ha extra vinstchans?
Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook/Twitter/Instagram. Skicka med länken till ditt inlägg när du kommenterar.

Lycka till!
 
 
#1 - Sandra

Woow, hur snygg som helst!
Jag skulle vara i stort behov av en kalender, varje höst innan skolan börjar söker jag febrilt efter den perfekta kalendern att skriva ner all viktig kom-ihåg gällande skolan och livet. Och nu har jag ännu inte hittat den perfekta kalendern för detta år, men den här skulle ju vara alldeles perfekt!
http://sdahlsten.wordpress.com/2014/08/20/jag-tavlar-i-den-perfekta-tavlingen/
:)

#2 - Linda

Jag har alltid, sedan urminnes tider, älskat att planera för skolstart. JAg har köpt nya pennor och ny penal som jag vårdat med omsorg tills den allra första skoldagen. Sedan jag började i högstadiet har skolkalendern varit min allra käraste ägodel. I dessa kan man läsa ALLT som cirkulerade i mina tankar den tiden. Fullklottrad, med allt annat än hemläxor. ;)
När jag började jobba igen nu i höst och har hundra saker att tänka på igen, kände jag verkligen att jag skulle behöva en kalender. OCH NU HAR JAG CHANSEN ATT VINNA EN! Klart som korvspad att man deltar!

#3 - Mimmi

ja e meeeed!

som du kanske vet så har jag alltid TUSEN bollar i luften, alltid nåt på gång. vad passar då bättre än att ha en kalender dit man skriver alla sina viktiga möten och träningspass och resor osv? att kalendern dessutom är snygg och egen design gör ju inte saken sämre ;)

har bloggat om tävlingen: http://mariaheikkila.blogspot.fi/2014/08/tavlar-hos-tidstjuven.html

#4 - Linda

Jag vill vara med :)
Jag har faktiskt redan en kalender, men alla vet ju hur fullproppade med "to do" listor, jobb och skoluppgifter som ska göras osv så dit ryms ju inget om träning, resor, vardagen och fritiden.. och det är något jag också gärna skriver ner i min kalender, & va e no bäter än en personlig almanacka tå? :) vore som pricken på i:et för mig denna höst!

& jag har tipsat om tävlingen på min blogg också :)

#5 - Amanda!

Jaa vad skall jag säga? Mamma kallar mej råddkopp, pappa slarvfia.. säger väl en hel del.. Men med en kalender skullr jag till och med kunna komma ihåg när jag borde befinna mig på jobb, istället för att var och varannan gång försena mej!

#6 - Ida

Jag vill vinna den för att jag behöver en i höst när jag ska börja på nytt jobb och hålla reda på var och när jag skall befinna mig på jobb samt planera in lite MI-kurser i höstmörkret :)

#7 - ɑ n n i k ɑ

Såklart jag är med! :)

Jag vill ha en kalender som inspirerar mig, de som finns i bokhandeln är så trista och tråkiga. Tycker det är även hur kul som helst att få designa egna saker, älskar att vara kreativ. Har även drömt att få en personlig almanacka i flera år. Så jag hoppas den går i uppfyllelse nu! :)

#8 - Sara

Jag e med o tävlar för jag är i stort behov av en kalender!!
Gradun ska vara klar till jul, askulteringen med allt vad det innebär börjar i januari. Det betyder otaliga deadlines, handledarträffar, lektionsplaner, klocktider och platser att hålla reda på. För att inte tala om allt som händer på fritiden.. En kalender är alltså ett MÅSTE!!

#9 - ett ritstift i din rumpa

med mitt minne som efter år av diverse hälsoproblem tagit ordentligt stryk är det nödvändigt med en kalender att skriva upp allting i. allra minst nu under hösten som kommer att vara fylld av avhandlingsskrivande, språkkurser med tusen deadlines, ideellt föreningsarbete och troligen en hel del läkarbesök.
det blev nästan en lite gnällig kommentar, allra mest vill jag nog egentligen ha en personlig almanacka för att de är så förbaskat snygga.

#10 - Madde

För mig är kalendern min bibel. Utan den klarar jag mig inte och jag har ännu inte kunnat klara mig med enbart elektronisk kalender. Jag behöver en papperskalender för att kunna leva och jag skriver verkligen ner allt i min kalender. Så jag behöver verkligen en och självklart vill jag ha en som är både snygg och personlig, hatar att ha något som är likadant som alla andra. Då vi tidigare fått kalendrar från skolan har jag alltid först av allt täckt över pärmen och gjort en egen, för jag vill verkligen att den ska se ut som jag. Därför vill jag verkligen supermycket ha en egen personligalmanacka!
<3 : Madde

#11 - Jessica

Jag skulle behöva en kalender för att jag kommer att ha mer att hålla ordning på i höst än vad jag haft tidigare. Mycket roliga möten på gång, som jag tyvärr inte kan berätta om förrän senare i höst :)

#12 - Jessica

Okey, jag har givetvis delat med mig på min blogg oxå :)

http://photohugs.se/2014/august/tidstjuven-tavling-wohoo.html

#13 - Jenny

Jag är jättegärna med1
Skulle vara super med en personlig almanacka så här passligt till skolstarten! Hela gymnasiet körde jag med almanackan som vi fick från skolan så nu skulle det vara jättemysigt med en egendesignad kalender, för att kanske få liite mer inspiration till studierna :D

Och här har jag twittrat om din tävling: https://twitter.com/jennyrenqvist/status/502146488059707392

#14 - . Pjumas . ♥

Förra året beställde jag min första kalender därifrån och jag har varit super nöjd även om jag inte alltid kommit ihåg att fylla i den, och varje år lovar jag att jag skall bli bättre på att använda min kalender, så även i år. För visst skall jag ha en likadan i år, dom är ju bara så bäst! :)
För tillfället lever vi sådana tider att alla onödig köp skall lämnas bort då vi behöver alla pengar vi kan få, och spara allt som man bara kan spara, så det skulle vara hur fint som helst om jag skulle vinna, för då skulle jag inte behöva lägga pengar på något som jag verkligen önskar och vill ha! :) Tipsade också om tävligen på bloggen!

Inlägget : http://pjumas.blogg.se/2014/august/tavling-hos-tidstjuven.html

#15 - Nina

Att planera vecka för vecka med papper och penna är något som inte kommer att ersättas med digitala varianter för min del. För en studerande som jobbar och är föreningsaktiv behöver man hålla koll på alla tidpunkter man ska passa :)

#16 - Angelica Hellman

Här sitter jag och är slö av feber och ont i halsen, men flyger upp i sängen då jag såg ditt inlägg! :D Har lääänge tänkt att jag måste skaffa mig en kalender eftersom jag har 3 olika jobb och arbetstiderna e väldigt varierande. Jag har också tänkt börja med nån Arbis kvällskurs, så jag har helt enkelt insett att jag inte klarar mig utan en kalender mera.
Min kära iPhone blev stulen här för några månader sedan, och nu har jag världens sämsta telefon var man heller inte kan sätta in händelser i almanackan.

Jag skulle verkligen VERKLIGEN vilja vinna en personlig almanacka och kommer förstås dela tävlingen på min blogg också :)

Sköt om dej! Kram

#17 - Sara

Oj denna skulle jag gärna vinna!:) beställde min första förra året och har varit så nöjd med den så en ny skulle inte sitta helt fel :)
Min motivering är att jag från och med augusti har gjort en livsstilsförändring så 10 träningspass per vecka planerar jag och även en hel del kostplanering så det skulle underlätta att få skriva ner allt på samma ställe och senare kunna bläddra tillbaka och se vilka framsteg man gjort! :)

#18 - Nina

Jag har nyss varit arbetslös i några månader, gått på 6 intervjuver och gjort 15-20 ansökningar. Jag hade nästan gett upp hoppet och höll på att bli väldigt deprimerad, men för några dagar sen fick jag ett underbart samtal som ledde till intervjuv. Samma dag hade jag ett jobb! Jag har nu varit några dagar och trivs så bra och ler åt att jag aldrig gav upp :) Nu måste jag skriva in timmarna och detta skulle verkligen vara en räddare i nöden. Älskar att skriva och ha ordning och reda, detta lämnade under dessa månader. Tack! :) Jag ska instagramma den också ^^^(ninozia)

#19 - Sandra A

Hej!
Jag är en av de få "gammalmodiga" människorna som fortfarande inte lärt mig att använda kalendern i telefonen. Även om jag gång på gång försökt börja använda den och skrivit in vissa grejer så har jag glömt att kolla den senare och på så sätt missat viktiga datum etc. Jag behöver skriva ner de viktiga grejerna på papper och är samtidigt noga med hur allt ser ut, alltså skulle en egendesignad almanacka vara helt amazing!

Kul med en tävling! Och vilket passande pris nu passligt till skolstarten :D

#20 - Sarah

Åh vad härlig tävling! Jag skulle mer än gärna vilja vinna tävlingen eftersom jag ännu inte har någon almanacka till det nya läsåret. En personlig almanacka dessutom, wow, det skulle va grymt! :) (Såklart vore det ett stor plus i kanten att vinna för en fattig studerande ;) )

#21 - sussu

Jag älskar kalendrar! skulle inte klara mig utan heller, med mitt jobb av varierande skiften varje dag + allt annat jag måste klåttra ned. Är också ganska tarkka över hurdana de ska vara. Varje år väntar den eviga sökan på den perfekta kalendern. Ett litet fel kan förstöra hela. Suck! vad skull då vara bättre än att få planera den själv? perfecto! jag e mee!

sussu_nygard90@hotmail.com

#22 - Mamahanna

Åh Maria! Ja satt igår kväll och fundera om det fanns nån som hadd en sån här tävling för jag e så i behov av en nu när jag har återupptagit studierna. 1,5 års studier på 1 år, krävs mycker planering för skolarbeten, dagis, gym, veckohandlas, sambons skiftesjobb- ja, you name it! Skulle vara apbra att ha en kalender som antagligen kommer att vara full men då kan jag ju hålla reda på saker och ting. Att få laga en personlig kalender e ju ännu bättre. Bilder på barnen piggar upp ens humör mycket när allt känns hopplöst!! Jag tipsar på min insta :)

#23 - Madelaine

Jag är för tillfället mammaledig MEN vem säger att man inte behöver en kalender för det ;) (ja-a sen är ju inte budgeten så häv för att nämna den snyfthistorien *höh*) Jag glömmer lätt saker om jag inte antecknar dem. Sen är det inte lättare av att man nu har dubbelt mer att tänka på med en liten människa som man har vid sin sida varje dag :) Jag älskar att planera i min kalender och har annars vanligtvis en svart kalender som kommunen ger sina anställda, men den går jag ju miste om i år. Nu i höst har jag mycket roligt inplanerat och behöver därför någonstans att skriva upp dessa värdefulla datum så att allt finns på annat än post-it lappar som tyvärr lätt försvinner i misstag. Sen att få planera sin egen skulle vara super, så man kan kombinera träningsdagboken, familjeliv, festligheter och vardagsbestyr m.m. under samma "tak". Perfekt med allt i en och samma bok! =)

#24 - Ida-Marie

Aaah så kul absolut är man med och tävlar. Älskar personlig almanacka och har själv använt dem i 4 år nu, och i år blir inget undantag. Känner att tider och datum är viktiga, har så mycket att hålla koll på och skulle gå under utan en almanacka!

Och klart jag tipsar vidare, hehe ;)

#25 - Jenny

Vem klarar vardagen utan kalender?! Inte jag i alla fall. Och med en kalender från Personlig Almanacka blir vardagen lite finare. Den jag har nu tar snart slut, så den här tävlingen kommer som på beställning. Självklart vill jag vara med och tävla!

Har delat/tipsat på facebook och instagram. Nu är det bara att hålla tummarna då! :)

#26 - Anonym

Äsch, hann beställa min innan jag gick in här :P Lite jobbigt med all den valfrihet man har, tar ju evigheter innan man blir klar med almanackan ;)

#27 - Hanna

Jag måste ha en ny kalender! Jag håller för tillfället på med min pro gradu, söker jobb, flänger hit och dit och försöker vid sidan om ha ett socialt liv. Jag behöver hjälp att organisera mitt kaos. Skulle vara roligt att ha en snygg och praktisk kalender för en gångs skull, tycker man inte hittar så bra i butiken... ;)

#28 - Saragunmarie

Det här är den perfekta tävlingen för mig! Jag måste skriva ner allt viktigt för att ha en chans att komma ihåg det, och för tillfället svämmar mobilen över med påminnelser eftersom jag inte äger nån almanacka. Därför skulle en egendesignad almanacka va perfekt åt mig, speciellt nu då jag snart sätter mig i skolbänken igen! :)

Jag har bloggat om tävlingen: http://saragunmarie.blogg.se/2014/august/jag-tavlar-hos-tidstjuven.html

#29 - Kika

En personlig kalender skulle göra det en smutta enklare och roligare och inspirera mig med att hålla reda på alla vardagens bestyr och program med två barn och ensam sköta allt detta då mannen i huset jobbar utomlands hela hösten och vintern.

#30 - Maria lahtinen

Wowowoow. Vill gärna ha denhär för den sku vara pricket på i:et till hösten och mörka vintern, tror den verkligen sku pigga upp mej när jag bländer igenom mysiga bilder. Och jag vet att resten av året kommer vara både fysiskt och mentalt tungt för mej, så lite upppiggande sku int sitta fel :)

#31 - Ida

Är absolut med! Skulle vara så bra med en personlig kalender som man själv får välja hur ska se ut vilket gör det mycket enklare för en själv! perfekt i skolan och kul med egna bilder som piggar upp iden tråkiga skolvardagen! :)

#32 - Emelie

Vilken rolig tävling, jag som i princip alltid bär runt på min kalender!

Jag har just fått en månadsanställning på 75% samtidigt som jag söker nya jobb, vilket oftast är timjobb (tyvärr). Detta känns som det kommer bli väldigt rörigt när man ska kunna redovisa för A-kassan hur mkt man jobbar och när. Dessutom spelar jag i tre olika musikkårer/orkestrar så det blir ju en del övningar och konserter att hålla reda på! Det vore ju perfekt om i alla fall kalendern var så smidig som möjligt! =D

#33 - Sandra

Riktigt snygga kalendrar, vill börja planera och skriva in mina dagar i en sån på direkten! Jag har alltid en kalender med mig, med heltidsstudier och två jobb skulle jag glömma mycket om jag inte hade kalender. Dock har jag aldrig haft någon kalender som jag har känt mig nöjd med, men en personlig kalender tror jag att kan få mig att känna mig nöjd och också få mig att planera lite bättre!

#34 - Emelie

Jag har tänkt att jag borde ha en större kalender än A6 storlek i höst, kalendern var emellanåt på bristningsgränsen ifjol. PF verkar inte ha några mönster i sina kursupplägg, varken om man ska studera eller jobba så nu då jag ska göra både och är det antagligen bäst att försöka få en prydlig struktur på dagarna till pappers. Plus att det ska rymmas så mycket annat in i vardagen och kalendern. Jag hade tänkt ta i bruk någon tråkig kalender men den här skulle ju vara bra mycket roligare så jag kommer med i tävlingen.

#35 - Sandra

Har länge funderat på att göra en egen snygg kalender! Planerar och skriver alltid upp vad jag har på gång! :)

#36 - blodeuedd

För att jag älskar kalendrar, och jag vill att de skall vara stora ;) Den finns alltid på mitt soffbord så jag vet vad som händer i veckan och vad jag skall blogga om.

#37 - Josefin

Jag är med och vill vinna eftersom att jag precis börjat 9:an vilket är ett sjukt jobbigt år och då måste man verkligen hålla koll på alla läxor, prov, inlämningar osv. Jag älskar att planera och ordna och jag måste verkligen hålla koll på saker annars får jag panik! Skriver nästan alltid ner saker men det blir bara i mobilen, så en personlig almanacka hade varit perfekt för mig så att jag kan hålla koll på allt som händer! Sen kan man ju göra en jätteinspirerande framsida så att man på en tråkig lektion kan kolla på almanackan och få värsta peppet av den :)

#38 - Felicia

Jag är med och tävlar!
Andledningen till att jag är med och tävlar om just kalender, jag går i andra året i gymnasiet och det är mycket att hålla reda på.

#39 - Sofia

Jag är självklart med och tävlar.

Jag vill jätte gärna vinna eftersom jag aldrig hittar någon almanacka som jag gillar när jag behöver en. Jag skulle kunna hålla koll på saker och ting men även ha en almanacka som jag gillar och stolt kan visa upp och tipsa andra. Jag har alltid velat ha en personlig almanacka men jag har aldrig beställt efter en. Jag har till och med provat designa en men aldrig skickat iväg den, vilket jag ångrar. Så jag skulle bli sjukt glad ifall jag skulle vinna. :)

#40 - Heidi

Vill vara med och tävla och tänker åxå länka till din tävling via bloggen.

Behöver en ny almanacka då min håller på att ta slut, eftersom jag har köpte ifjol en skolkalender. Pratade om det med arbestkollegorna bara några få dagar sedan. Dessutom har jag aldrig beställt nån (ännu) från personligalmanacka, så det skulle vara SÅ kul att få designa den helt själv.
Så givetvis vill jag vinna dethär!

#41 - Sofia

Jag är självklart med och tävlar.

Jag vill jätte gärna vinna eftersom jag aldrig hittar någon almanacka som jag gillar när jag behöver en. Jag skulle kunna hålla koll på saker och ting men även ha en almanacka som jag gillar och stolt kan visa upp och tipsa andra. Jag har alltid velat ha en personlig almanacka men jag har aldrig beställt efter en. Jag har till och med provat designa en men aldrig skickat iväg den, vilket jag ångrar. Så jag skulle bli sjukt glad ifall jag skulle vinna. :)
Länk till inlägget:
http://sofiafoton.blogspot.fi/2014/08/jag-ar-med-och-tavlar.html
(glömde skriva länken annars är de samma som den lite högre upp)

#42 - såsfian

Jag skulle verkligen behöva en ny kalender. Börjar ett nytt jobb i början av september, och känns inte bra att fortsätta på gamla kalendern. :) Inte helt kul att begära en ny från jobbet heller. :-D Och inga fina finns i butikerna...

#43 - Petra

Hej, jag vill vara med och tävla om kalendern! Otroligt snygga var de! Jag använder mobilens kalenderapp, men behöver nog dessutom skriva ner viktiga saker på papper. Just nu har jag en ful kalender som det bara ryms några få rader per dag i. Har skrivit ett inlägg om tävlingen på min blogg.

#44 - veronica hedlund

åhh jag skulle vilja vinna en sådan så jag kunde ha en fin kalender där jag kan ha koll på alla arbetspass, alla sjukhusbesök med dottern och alla möten i skolan pga dotterns svårigheter. så nu håller jag tummarna stenhårt

kram veronica

#45 - Mia J

Den här ladyn, 36 år ung, har denna sommar tagit ett stort, skrämmande, ångestframkallande, spännande beslut. Efter att ha jobbat i många herrans år har jag nu bestämt mej för att börja studera! Hjälp! Mitt i det vuxna livet då man borde planera för familj o hus o karriär o shit. Det känns såklart väldigt roligt och jag har samlat på mej mycket motivation ända sen jag tog det slutliga beslutet, men ändå är jag livrädd och angstar varje dag över mitt beslut. Kommer det att gå? Får vi ekonomin att gå ihop? Hjälp..... En snygg kalender skulle hjälpa mej att hålla reda på skoldagar, deadlines, extra arbetsturer, möten, körövningar, allt. Ty mitt mellannamn är "Ordningoreda" :)

#46 - Frida

Hejsan!

Jag hoppas på att vinna den här,
för att förenkla min tonårsdotters atmosfär.
Sista året på högstadiet hon går,
så många prov och läxor hon nu får.
För att inte blanda ihop allt,
skulle hon med denna snygga almenacka kunna ta det lite kallt.
Håller nu tummar och tår och hoppas på att hon denna vinsten får.

Hälsningar Frida

#47 - Katarina Jansson

Hej!
Jag har kalendrar varje år, men använder dem effektivt bara i perioder. Nu håller jag på att försöka bli lite mer organiserad och har många projekt på gång. Att få en personlig almanacka skulle fungera som en kickstart eftersom vackra saker alltid är mer motiverande. :)
//Katarina

#48 - Ann-Sofie

Åh den här tävlingen bara måste jag delta i, bättre och lämpligare vinst för tillfället får man leta efter länge! En personlig almanacka skulle verkligen passa in i min lilla kräsna halvt oorganiserade bubbla av nybörjade studier. Tankspriddheten och alla möten och besök skulle verkligen tacka för denna vinst (jag tror nämligen att "de" skulle sucka ganska högt ifall de hade möjlighet att yttra sin åsikt. Tur för mig då att de inte är levande ting ;)

#49 - Ida

Me me me! Jag vill ha en kalendeeeeer juh, är ju så grymt avis på din, haha :) Och mest skulle jag ju behöva en kalender för att det som inte står i en kalender finns ju inte. Plus att ja e sååååå långt borta, så sku behöva ha bilder på er för att muntra upp mig när ja får hemlängtan :) Ha en bra dag!

#50 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna en snygg och personlig almanacka. Börjar skolan igen nästa vecka och kommer ha en hel del att anteckna ner då det är en starta eget utbildning jag ska gå, och därefter är planen att komma i gång på allvar med de företag som jag och min mamma/kollega har börjat bygga på.

Det innebär att det kommer vara en hel del saker att minnas så denna vinst skulle därför komma väl till hands.

Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna

#51 - amida kristersson

Hej jag heter amida och verkligen behöver en kalender, jag har börjat i nian och är i ett stort behov av en almanacka för att ett jag har inte råd att köpa en till mig för vi har ekonomiskt problem , två jag måste hålla reda på mina läxor och enda sättet är att ha en almanacka, jag vet det läses lite desperat och tyvärr får jag intr ha twitter insta osv av min pappa och jag hoppas verkligen jag kan vinna detta..

#52 - amida kristersson

Hej jag heter amida och verkligen behöver en kalender, jag har börjat i nian och är i ett stort behov av en almanacka för att ett jag har inte råd att köpa en till mig för vi har ekonomiskt problem , två jag måste hålla reda på mina läxor och enda sättet är att ha en almanacka, jag vet det läses lite desperat och tyvärr får jag intr ha twitter insta osv av min pappa och jag hoppas verkligen jag kan vinna detta..

#53 - Victoria

Jag har precis skrivit på mitt första riktiga jobbkontrakt och har många bollar i luften just nu med både renovering och egna projekt, så en almanacka ligger mycket högt på min önskelista! :) passade också på att tipsa om utlottningen på instagram, det hittar du här: http://instagram.com/p/sU-SbNRKAD/?modal=true :)

#54 - Annika H.

Jag skulle bli mycket glad över att vinna en egen kalender, för att få bestämma precis hur den ska se ut själv och på så sätt göra den mest användbar. En funktionell kalender är det bästa man kan ha! :)

Vill delta i tävlingen för att jag kommer vara i stort behov av en kalender när jag kommer hem från mitt utbyte. Alla bra och användbara kalendrar kommer vara slutsålda i Vasa i november och i Norge vill man inte köpa saker om det inte är riktigt måste pga. prisläget;) Så det här skulle vara den ultimata lösningen!

Länkade inlägget på Facebook: https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Ftidstjuven.com%2F2014%2Faugust%2Fnytt-lasar-vinn-en-personlig-almanacka-2.html

#55 - Thomas

Jaa-du.. Har faktiskt gått och funderat på att skaffa en själv! Behöver verkligen satsa på studierna detta år och då tror jag att jag behöver en ordentlig almanacka :)

Skulle ju vara trevligt att få en av dig ;)

#56 - Katarina Jansson

Delat på http://katarinamilly.wordpress.com, www.twitter.com/katarinamilly, www.instagram.com/katarinamilly och på Facebook; Katarina Jansson:)

#57 - Amanda

Jag är den typen av personer som stressar ihjäl mig över både mindre och större saker IFALL jag inte skrivit ner dem i min kalender. Som universitetsstuderande används kalendern dagligen för att komma ihåg alla uppgifter och deadlines. Mina kalenderar brukar också fungera som dagbok för mig eftersom jag också antecknar och skriver ner väldigt mycket personliga händelser och tankar i min kalender. Den personliga kalendern vore alltså perfekt för mig eftersom jag tycker om att kombinera både kalender och dagbok i mina kalendrar! :)

#58 - Anna Lundqvist

Börjar känna att livet börjar bli för rörigt för att kunna hålla allt i huvudet. Det är möten hit, möten dit, klipptider, träningstider, jobbtider osv osv. Behöver verkligen en almanacka som gör att jag inte behöver stå där med svansen mellan benen när jag glömt något.

#59 - Sandra

Jag är i stort behov av en almanacka! Sonens har precis börjat dagis så hans tider måste ju skrivas in. Och framförallt: jag måste söka jobb, och hur ska jag hålla koll på alla arbetsintervjuer och mina kommande arbetstider om jag inte har en snygg almanacka? :) (japp, jag tänker vara positiv i letandet! :))

#60 - Pamela

Kalendern jag har nu håller knappt ihop bladen längre så jag är i stort behov av en ny men har ännu inte hittat den rätta :D Jag vill gärna ha en snygg och personlig kalender, som jag blir glad av att bläddra i. Jag har alltid min kalender på mig så att jag kan hålla reda på min hektiska vardag med studier, inhopparjobb, mitt egna företag, träning och fritid :)

#61 - Therese

Jag har använt min mobil som kalender dom senaste åren och visst fungerar det, men jag är lite old school och vill egentligen ha något riktigt att bläddra i, det bli både roligare att fylla i den och betydligt mer överskådligt.
Nu börjar jag snart både plugga, jobba extra och träna så det kommer finnas en hel del att hålla koll på, så jag håller alla tummar jag har för att jag får göra det i en grymt snygg kalender istället för i min trista telefonkalender:)

#62 - Sandra

Mitt liv går igenom stora stora förändringar just nu o jag kommer att behöva en kalender för det kommande året! Det vore super att få en kalender som man kan designa själv för jag är ofta missnöjd med kalendrar jag köper färdiga.

#63 - http://carloine.com

Uh! Jag vill vara med och tävla. Mest för att få mina egna bilder en kalender och för att kanske hålla lite bättre ordning på saker och ting :)

#64 - Hanna

Jag har just gått tillbaka till jobbet efter ett och ett halvt år hemma med min son! Inte nog med att det är ett riktigt pussel att få vår nya vardag att gå ihop, jag har inte ens någon kalender att skriva in allt viktigt i. Snart kommer jag nog glömma ngt viktigt om jag inte skärper mig och skaffar/vinner en kalender.

#65 - sara

Hej! Jag är en riktig planerare ut i fingerspetsarna, är ett otroligt kontrollfreak och älskar ordning och reda. En kalender är därför ett måste i mitt liv och vad vore då bättre än en personlig sådan. :) Hälsningar Sara

#66 - mattis

Ja vill vinna för att ja varje skolstart försöker mej på att gör en egen "för hand" fastän de alltid slutar med att ja skriver alla datum fel å får köpa en ful opersonlig. Å för att ja ha börja universitetsstudier på det andra inhemska å de e så mycket att hålla reda på å förstå :)

#67 - Mia

Jag är nyfiken vem som vann, har du redan haft dragning? :)