Ny favorittisha från Lingonlingon

 
Men tjena, här står jag och posar sönder kvällssolen i min nya favorittisha. Den är designad av ingen mindre än min kompis Alexandra som nyligen startat upp webshoppen Lingonlingon där hon säljer t-skjortor och tygkassar med sina egendesignade tryck på. Och den bruden är verkligen duktig på det hon gör för man vill ju bara klicka hem ALLT. Jag måste beställa en dinosaurie-och-giraff-väska inför sommaren känner jag. Så snygg!
 
 
Just den här t-skjortan har dessutom världens bästa bakgrundsstory. Den har nämligen kommit med privat hemleverans från Helsingfors till Komossa med humorgruppen KAJ. KAJ har ju, som ni vet, sina shower på Wasa Teater nu under helgerna och pendlar således mellan Helsingfors och Österbotten, och då är det ju givet att man skickar saker med dem istället för med posten. Såklart. Så nu vet ni vad ni ska göra ifall ni vill få hembesök av KAJ-killarna... ;)
 
 
Och om ni undrar varför jag ser så himla fräsch och glad ut idag så är det för att jag har varit på sminkparty hos Madde hela eftermiddagen. Vi har testat tiotusen olika krämer och ätit sjukt god kaka. Kladdkaka kombinerat med cheesecake = himmelriket på jorden. Väldans bra söndag.
#1 - emzi

Jag kikade in i butiken och kan nog säga att jag vill ha alla! :D Helt underbara designer!

Svar: Jaaa, visst är de snygga och finurliga! :D Jag överdriver inte det minsta när jag säger att jag också vill ha ALLT. Alexandra är utan tvekan en tjej som jag tror att vi får se mer av i framtiden. :)
TIDSTJUVEN

#2 - Alexandra Westerback

Oj Maria, vilka vackra ord du skriver!! Jag blir alldeles rörd! Tack! :")
Och jag måste säga att du passar helt sjukt bra i din nya tröja, och det gläder mig att du är nöjd!
Du ser förresten så förtjusande fräsch ut i vårsolen. :)
Ha det bra!

#3 - Madde

På baktokig.blogg.se under namni "cheesecakekladdkaka med hallon" hittar do recepti! :) Komber absolut baka an flejr gang!

Svar: Wow, tack! :D Ja måst absolut test att bak an jag å.
TIDSTJUVEN

#4 - SARA

Vilken fin tröjjo! :) Du passar jättebra i den :D
Ska absolut ta och kolla in LingonLingon-webshopen nu (:

#5 - Sara

Superfin! Och måste verkligen syna utbudet i den butiken, ser grymt fint ut. Och den där kakan lät väldigt smaskens... :D

#6 - Ida-Marie

Jätte snygg tröja faktiskt, och ovanligt trevlig leveras håller jag med om ;)

#7 - daniela

Kladdkaka kombinerat med cheesecake låter som rena rama drömmen!!

#8 - JUNITJEJ

Underbar t-shirt!

#9 - Christina

Tack för tipset, skall genast spana in hennes shop. :)

#10 - anna

så fin!