En humorshow utan dess like

 
I november släpptes biljetterna till mars-föreställningarna av KAJ: Pjäs elo pjas - De e fråganWasa Teater. Jag klickade snabbt som attan hem fem stycken biljetter och väntade sedan tålmodigt i fyra månader. Det sägs ju att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge... Igår var äntligen dagen kommen och jag slog följe med bröder, pojkvän och svägerska till Vasa.
 
 
Vi bänkade oss på rad nummer fyra och spänningen i publiken var oliiidlig innan Vörå-killarna klev upp på scenen. Ingen visste riktigt vad det var vi väntade på ens, för hur skulle den där typiska KAJ-showen egentligen te sig på Wasa Teaters stora scen?
 
 
Sedan drog showen igång och ingen blev besviken. Det var det ena fenomenala skämtet efter det andra. Klockrena låtar som avlöste varandra och sjukligt roliga mellansnack. Skrattmusklerna fick verkligen jobba på högvarv hela kvällen och för det mesta satt man nästan dubbelvikt av skratt.
 
 
Kort sagt så var det en show som innehöll allt det där som är kännspakt för KAJs österbottniska humor, fast tio gånger häftigare och mera fartfyllt än man någonsin sett det tidigare! De hade dessutom passat på att utnyttja det faktum att de befann sig på en professionell teaterscen och använt både ljus- och ljudeffekter på bästa vis - utan att det för den skull blev varken överdrivet eller onaturligt. Det var en tvättäkta KAJ-show helt enkelt och jag skulle lätt kunna se den både en och två gånger till.

Superbra jobbat, Kevin, Axel och Jakob!
(Vörå är stoltare än stoltast över er.)
#1 - Anna-Lena

Härligt! Jag längtar tills jag får se showen i slutet av april. Kommer nog inte att bli besviken tror jag!

Svar: Du har verkligen något att se fram emot! :D
TIDSTJUVEN

#2 - Christina

Vi hann nappa biljetter till en av deras shower i maj. Är så glad att det går så bra som det gör för killarna, de är verkligen en succé. :)

Svar: Härligt att ni också hann få tag på de eftertraktade KAJ-biljetterna. Det är sannerligen både roligt och häftigt att se vilken megasuccé killarna blivit. :D
TIDSTJUVEN

#3 - Saragunmarie

Åh, om ja bara sku ha hinda köp en biljett jag o.. :)

SV: Tack, både hon & jag e supernöjda! :)

Svar: Äsch att du bleiv utan! :/ Men du kan tröst dig me att du knappast e ensam om e.
TIDSTJUVEN

#4 - Karolina

Åhh jag e SÅ ledsen att jag int hann få nå biljetter :(

Svar: Jag beklagar. :( Du måst håll utkik efter ifall nån mot förmodan sku sälja sina.
TIDSTJUVEN

#5 - Linnea

Synd att inte heller jag fick tag i nå biljetter, får ta och se på youtube istället :)

Svar: Det är tur att YouTube-klippen alltid finns tillgängliga! Och helt gratis dessutom :)
TIDSTJUVEN

#6 - Ida

Åh, älskade KAJ! Toppenbra! Synd bara att allt blir slutsålt hela tiden :'(