2018-09-02 | 21:50:41

Välkommen september

 
September kom och det blev officiellt höst, till och med enligt skolböckernas årstidsindelning. I år hade vi verkligen turen att få en så varm och fin augustimånad att det knappt är klokt – en hel månad med sensommar när den är som bäst! Något annat som knappt är klokt är att månadsskiftet innebär att jag redan hunnit jobba en hel månad på nya jobbet... I den här farten är ju mammaledigheten snart här!? 😱
 
 
Idag gick vi in i gravidvecka 24. Sambon och jag hade dejtkväll i Jakobstad i fredags, och på vägen dit fick vi syn på ett så fint solrosfält i Socklot. Vi passade därmed på att ta veckans magbilder mitt i solrosodlingen samtidigt som vi köpte hem ett par solrosor inför helgen. 
 
 
Orsaken till dejtfredagen var inget mindre än att sambon fyllde år, så idag bakade jag två smarriga smörgåstårtor och så bjöd vi över ett stort gäng vänner på kaffe. Fira bör man alltid göra, även fast man inte fyller något jämnt. 
 
 
Det blev en riktigt festlig helg från början till slut, för igår hade vi dessutom babyshower för en kompis hemma hos oss. Inte konstigt att helgerna går i raketfart när man fyller dem med program från morgon till kväll! Efter att ha jobbat skiftesjobb i flera år är jag fortfarande ovan med att vara ledig när "alla andra" är det, så jag tror att jag planerar in lite för mycket program av rena ivern. Nästa helg ska jag försöka ta det lite lugnare... Men först väntar en ny arbetsvecka. 
 
Hoppas att ni också haft en trevlig helg! ❤

Finheter
Sandramaria

Ååh vad underbart med solrosor! *hjärtögon*

Svar: Visst är det! Måste helt klart odla lite egna solrosor nästa år. :)
TIDSTJUVEN

2018-09-03 | 09:27:23 | http://Sandramarias.com
Petra

Vackra bilder! Värdefulla att ha i framtiden!

Svar: Tack så mycket!
TIDSTJUVEN

2018-09-03 | 12:43:30
sarah

fina bilder =)

Svar: Tack Sarah! :)
TIDSTJUVEN

2018-09-04 | 13:59:02 | http://www.klarahs.blogg.se
Marias Memoarer

Världen har dille på solrosor just nu, haha! Jag hade nyligen en dag som inte började helt toppen, men så vände det efter jag besökt ett solrosfält och köpte med mig några blommor hem <3 Tänk vad lite solrosor kan göra med ens humör

2018-09-07 | 10:41:44 | http://www.mariasmemoarer.com
Kommentera:
Kom ihåg mig?